tcasl Ecem0642 bence mobilya anne yanı beşik daha iyi ben öyle almayı düşünüyorum gece emzirmek için felan rahatlık olur
Kubra5734 Ecem0642 mobilya anne yani besik kesinlikle 3 4 uasina kadar rahat kullanilabilir. Diger dediginiz urun sadece biyere giderken falan cok prstik oluyor okdr
esra572 Ecem0642 Park yatağın kademeli anne yani olanlari bence. Hem yenidogani koymak kolay hem anne yani olabiliyor büyüyünce oyun parki olarak kullanılıyor pratik kullanışlı ve yer kaplama açısından çok iyi
uraluygar https://imgyukle.com/i/OjtbZn bu oglumun besigi suan oglum 2.5 yasinda cok rahat yatiyor icinde hala ama 30 haftalik hamileym bu bebisin olacak simdi :) fikir olur belki sana
Ogretmenanne35 Ecem0642 park beşik aldım . Evin 3+1 bir odam boş ama hemen oda yapmayacağım . Orası şimdilik ütü ıvır zıvır odası olarak kullanıyorum. 1-1.5 yaşlarına doğru bazalı yatak dolap çalışma masası tarzı kullanışlı mobilya alarak döşemeyi düşünüyorum
Escyln Benm hem oda mobilya vardı hem park yatak oğlum 6 aylık olunca normal odasına geçti simdi 2.ye hamileyim park yatak kullanacak o uzun süre daha sonra mobilya yatak kullanmayı düşünüyorum ama park yatak başlangıçta cok kullanışlı oluyor
Jasmineee Ecem0642 bence mobilya beşik güzel ama odayı ayırma aşamasında büyük sıkıntı. Düşme vs sorun olabiliyor. Ben park yatak aldım oda oda gezdirebiliyorum bir yaşında hemen odasına geçirmeyi düşünüyorum denicem eğer durmazsa hemen beşiği odaya geçirebiliyoruz tekerlekleri var. Ayrıca çadır gibi katlanınca hiç yer kaplamıyor. Bir yaşından sonra da Montessori yatak alıcam kısmetse