Elfsndkl Merhaba anneler çocuklarınıza pişik kremi , bebek yağı, losyon ,şampuan ,bez olarak ne kullanıyorsunuz ona göre alicam bende yardımcı olabilir misiniz ?
gizemozdemir90 Elfsndkl Elfsndkl pisik kremi, sampuan, masaj yagi ve vucut losyonu mustela aldim. bebek bezi olarak hem sleepy hemde prima aldim. Deneyip karar verecegim.
BegumIscanTunc Elfsndkl biz henüz kullanmadık ama mustela aldım baby turco bez aldım indirimdeydi birde Prima aldım mustelayı kuzenimde denedim ve onayladım 😅 trendyoldan set olarak 168₺ ye aldım
MLB Elfsndkl Şampuan =mustela,Pişik kremi=bepanthol baby pişik kremi,Bez=Prima premium care. Bebe yağını doktorum önermedi petro kimya ürünleriyle dolu dedi hepside.Yani kimyasal.Zaten dogdugundaki cildindeki tabaka ona yeterli dedi.Çok ihtiyaç duyarsan 2. haftadan sonra bepanthol pişik kremini sürersin dedi vücuduna.2. ayı dolunca da saf zeytinyağı öneriyorum dedi.Çünkü bebek yağları bazı bebeklerin cildinde kimyasal olduğu için döküntü yapabilir dedi.Bebeğiniz sağlıkla,mutlulukla büyür inşallah🙏🏻☺️💐
damlaaltinay Elfsndkl pişik kremi=bepanthol şampuan=unibaby bebek losyonu= kullanmıyorum bebek bezi=prima ıslak mendil= sleepy
reyhandoymaz Elfsndkl pişik kremi Bepanthol aldım şampuan olarak Dalin aldım bebek yağı ve losyonu da Dalin alcam. Bez ve ıslak mendil de sleppy aldım kullanan herkesin memnun kaldığını duydum. Ayrıca bebek deterjanı ve yumuşatıcı olarak da e bebeğin kendi markası olan baby ne tercih ettim yıkadım bebek kıyafetlerini gayet güzeldi ne çok yoğundu kokusu ne de azdı tam kararında aklinizda bulunsun istedim😊
Aybigen Elfsndkl bebek yağı incia, şampuan siveno, pişik kremi mustela bez Molfix aldım. İlk çocuğumda da aynı bezi kullanmıştım. Hiç pişik sorunu yaşamadık ama bebekten bebegede değişebiliyor.
Kubra5734 Elfsndkl pisik kremi sudocrem ve kantaron yaği diger urunler dalinin urunleri bezde e bebek msrkasi baby me hem uygun hemde cok kaliteli
Eylulunannesi-2 Elfsndkl pişik kremi mustela aldm bide sudokrem, şampuan ı sebamed alacagım almadm henüz. Yağı losyonu incia dye bi marka var onları alacagım temiz içerikli doğal ama onuda henüz almadm. Bebek bezide sleepy. 2 paket aldm smdlk gerisini doğumdan sonra alacagım bezin. Bunlard karar kıldım araştırmalarım sonucunda. Şampuan ı mustela da olablr ama sebemad_in her ürününü kendm de kullanıyorm sevyorum o yuzden sebemad alacagm
Jasmineee Elfsndkl pişik kremi, şampuan, losyon ve durulama gerektirmeyen temizleme sıvısını mustela aldım. Bez prima ıslak mendil sleppy natural
canserko eserife evet çantalı olan. Hepsiburadan dan almışım 6 nisanda :)) son kullanma tarihlerinden korkmuştum indirim olunca, her bir ürün 2023 tarihliymiş.
Umay1m Elfsndkl bebek yağı zararlı olduğu için hiç kullanmadım diğer ürünlerini uni baby aldım bez ve ıslak mendil olarak da sleepy kullanıyoruz memnunum 👍🏽🌺
SerapNil Sevgili anne adayları yeni doğan bebek alışverişinde neler aldım, bunlarla ilgili her şeyi videomda görebilirsiniz, ayrıntılarıyla hepsini anlattım😊 Umarım sizlere faydalı olur🙏
aay1 @Elfsndkl şampuan losyon bebek yağı pişik kremi mustela kullanıyorum bez olarak da prima aktif bebek kullanıyorum primanın pure ve premium olanını ikisini de denedim ikisi de sızdırdı bebeğimin gecenin bir saatinde sürekli üstünü değiştirmek zorunda kaldım ama aktif bebek hiç sızdırmadı çok memnunum