irorkay Kızlar lohusa terlikleri var ya öyle süslü püslü. Onlar gerekli mi? Ben şu su da geçiren modeller var ya delikli onlardan alacağım bir tane. Diğer süslü olanlar ne işe yarıyor? Şu bahsettiğimi almak daha mantıklı değil mi?
Selinss21 irorkay 6 gün önce doğum yaptım kesinlikle süslü püslü terlik alma sürekli kalkıyorsun lavaboya gidiyosun derken batıyo cross tarzı terlik yeterli olur
Lulemom irorkay hiç hevesim olmadı öyle süslü püslü şeylere. Olmayınca doğurmamış olmuyoruz 😄 normal rahat bi terlik iş görür. Şova gerek yok bence 😄
SofiB irorkay süslü püslüler genellikle fotoğraf için başka bi işe yaramıyor. Plastik rahat bi terlik en iyisi.
Sadu44 irorkay tabiki gerekli değil kızımda hiç birşey yapmamıstım sonra fotograflara bakınca pişman oldum keske azcık makyaj falan yapıp güzel giyip öyle foto çektirseydim ilk günün hatırası olurdu diye düşündüm bu sefer kendim süslü tac vs yaptım hevesim kalmasın diye olmasada olur ama bu sizin tercihiniz
irorkay Selinss21 aynen cross tarzı terliklerden alacağım bir tane bir tane de normal terlik alırım yeter diye düşündüm ben
irorkay Lulemom ben de evden götüreceğim bir tane. Bir tane de şu tarif ettiğim cross tarzı alacağım bime geliyormuş haftaya :))
irorkay Sadu44 şimdi orada foto kim çekecek diye düşünğyorum. Pandemi ya çok kişiyi kabul etmezler ki.. En Fazla eşim çeker. Hemşireden rica ederim 2 3 tane de ailece çeker o kadar
Dilara_guess irorkay ben lcw home kısmından almayı düşünüyorum cross tarzı terlikleri beğeniyorum ama renkleri hoşuma gitmiyor lohusa pijamalarının altında🤣
Morvy irorkay ben bunu alıcam lcw dan ne gerek var öyle süslü şeylere anlamıyorum en azından bu tarz şeyler kapıda da giyilebilir bakkala yakındaki markete fln giderken🙃
Merveds irorkay lohusa terliği kayıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum defacto da crocs tipi sandalet terlikler var alan oldu mu acaba
Fatos007 irorkay O süslü püslü terlikler hastanede çekim yaptıracaksanız lazım oluyor. Onun dışında bir ihtiyaç değil Tabiki.
Cansu101706 irorkay bornoz terliği gibi olanlardan en baştan beri hiç istemedim. Çok kaba duruyor ve sonrasında asla giyilmiyor. Bende önü açık düz beyaz terlik aldım canım
Beyzan irorkay onlar insanın kendini süslü hissetmesine yarıyor başka da bir işe yaramaz 😃 en güzeli lastik suya da giren kaymaz terlikler ✌️
Sadu44 irorkay evet bende fotografcı vs tutmam eşim ben kızım ve annem olacak biz bize çekeriz diye düşündüm herşey yolunda giderse
Zehraaa98 irorkay ben aldım süslülerden fotoğraf cekımı ıcın ama normalde aldım duş falan alırsam dıye