Bibebisgordumsanki Minik_kalplim_ öğrendiğim kadarıyla bebek bayram namazından önce doğarsa vermek gerekiyormuş. Ben yine de vermeyi düşünüyorum. Daha net bilgisi olan biri yazar umarim.
Minnosunannesiii Minik_kalplim_ byzza16 Nilaylks Merveee34 kızlar dinen verilmez. Yani verilmemesi durumunda herhangi bir günahı yok. Ama bayram günü sabah namazından öncesine kadar doğarsa verilmek zorunlu. Ama onun dışında herhangi bir günahı yok. Ama cüzi bir miktar oldugundan hani fitre olarak değil de hem verdiğimiz ailenin de biraz parası çok olsun işlerine yarasın hemde rabbim bebeğimin kazası belası yerine koysun diye vercez biz kendi fitre ize ekleyip
Elifdikel Minik_kalplim_ eğer Ramazan ayında doğarsa verilirmis bayram günu dogsa vermek gerekmiyorms
34_21_23 Minik_kalplim_ dün yada ondan önceki gün Nihat Hatipoğlu’nu dinledim Ramazan ayıiçinde doğarsa fitre gerekiyor yoksa gerekmiyor dedi. Benim doğum haziranda ama biz yinede verdik cüzi bi miktar zaten🙏🏻
Muratnannesi Minik_kalplim_ ben önceki gebeliğimdede verdim yine vericem verilsin verilmesin ben öle niyet edindim onunda kalbi atıyor sonuçta 🥰
Sumeyraa19 Merhaba anneler. Ben din görevlisiyim. Anne karnındaki bebek için fitre gerekmez. Bayram namazından önce doğarsa verilmesi gerekir. Bu sene fitre 28 tl.