bambam_betty Bileklik yaptıracaktım cok hevesim vardı ama vazgeçtim. Çünkü kimse gelmeyecek zaten. Ki hediye alınması gereken benim bebeğim mantıken. O yüzden yaptırmayacağım. Sadece cikolata alacağım iyisinden. O da bana ve aileme anca yeter zaten 😄
Susam1 momsdc Ben yaptırdım hiç boşa para verme yasemin süs evi instagramda bul canım tanesi 1 lira ✌️💕
gizemozdemir90 Senaa-5454 evet gokkusagi modeli. renkli.makromeler sayfasinda Derin yazililar bizimki💕
Balbocegi_ momsdc ben kahve yani kabak yaptirdim canim oda 2.5 tl magnet anahtarlik hrp yaptirdim canim sıkıldı ise yarasin dedim
Ayten25- momsdc nasipse kendim kokulutaş yapıyorum zaten bu modeli tercih edicem 😊https://hizliresim.com/jtweo5
gizemozdemir90 Senaa-5454 benim yaptirdigim yer mi? Ben yaptirali bir kac ay oldu, zam gelmis olabilir tabi
gizemozdemir90 Senaa-5454 ben baya sayfaya sordum en dusuk 6,5 demislerdi. Genelde 8-10 tl ye yapiyorlar tanesini. 5 tl hala uygun bence
Tubbbbbbbbb TEMA vakfinin cok guzel magnetleri var hem ani olarak Kaliyor hem de bebek adina agac dikiliyor. Yenidogan bir bebek icin en guzeli bence.
Mucize_anne32 Bade1414 bende 1 tl dediler anahtarlık ucu icin bugun hobi satan mağazada 35 kurusa buldum ip 10 tl aynenn ins guzel olur 😘