MerveErdalKam Esen benide aynı şekilde takipdi inşallh geçer canım sağlıkla alırsın ama korkma rabbim veridim mi ve riyo bak 24+6 neler yaşadık neler dediler ne duruma geldik şükürler olsun zor bi süreç geçiriyosun ama sonu iyi bitti bizim şükür
Esen MerveErdalKam insallah insallah kendimi telkin ediyorum hep vaktin dr alacaksın yavrunu korma diye allah izin verirse öyle olucak ınsallah. Evet görecek günü yiyecek ekmeği varsa rabbim nasip ediyor gercekten maşallah size. Kuvozden ne zaman çıkıyorsunuz peki yada çıktınız mi ten tene gelebildiniz mi
MerveErdalKam Esen kanguru sistemi diye bişey var onu yapıyoruz hastanede balımlarına giriyorum hergun 1 saat zaman geçiriyoruz suan solumun ve beslenmemizi bekliyoruz 1 aya kadar taburcu oluruz diye tahmin ediyorum canım
ilknurtonga MerveErdalKam bende genelde yatıyorum ama korkuyorum yine de sen de çok dikkat etmişsin ama ona rağmen vaktini bekleyememiş bebiş , inşallah tez vakitte çıkar bebeğin
ilknurtonga MerveErdalKam tüp bebek olması ile servikal yetmezlik tanısını nasıl ilişkilendirdi acaba dr ! Daha önce 2. Tremisterde bi kaybınız olmuşmuydu?
MerveErdalKam ilknurtonga rahimim küçüktü buna bağlı rahim uzunluğu kısalabilir belki sekrajla mudahale edebiliriz demişti en başında drum bebeği taşıyamaya bilir denildi. Daha önce hiç hamilelik yada tüp bebek denemesi yapmadık 2 denememide tutu tüp bebek
ilknurtonga MerveErdalKam canımm tez vakitte sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah bebeğine bi ömür analı babalı büyüsün 💙