yamacin_annesi HappyMom hamilelikten öncede severek tüketiyordum hala öyle beyaz peynir çeçil kaşar peyniri hepsini tüketiyorum kahvaltıda 🤩
yamacin_annesi kiiraaz aynı ben 🙈 hamilelikten önce et balık sevdalısı ben şuan balık hiç yemedim neyseki omega 3 verdi doktorum , 18. Haftadayım et haftada 1-2 çok az Oda niye böyle yaa insan üzülüyo
melisa_ozgur_46 azraaaaa insallh öyle yapabilirim ama zorlayinca da tiksinme oluyor Hemen ondan da korkuyorum 🙃
senaynurbayoglu zeytinkiz Merhaba ☘️ Detaylı ultrason için nasıl randevu aldınız hangi bölümden acaba ?
zeytinkiz senaynurbayoglu devlet hastanesi için kadın doguma gidip perinatoloji için yeşil alan açtırıp sonra mhrs den perinatolojiye randevu almanız gereklidir.
Betulll1 burcu_burcu deliii gibi yiyorummmmm , tedırgındıö ,doktora sordum karın agrısı ishal falan yapmıyosa ye dedı :)
azraaaaa Betulll1 bende deli yiyorum yoğurt ayran özellikle her öğünde bazen keyfine sürekli canım istiyor midemin bulamadığı zamanlardada yoğurtlu şeyler yiyordum hep 😂
Selcan- Lolipoppp Bnde koyun kuzu eti tiskindim malesef sevdgm baligida yiyemedm dana eti yiyebldgmi farkettm smdi onu tuketiyorum
Ekinff Peyniri zaten aşırı severdim şimdi peynir dayanmıyor bana. Sert peynirlerin kalsiyum ve b vitamin oranı daha yüksek olduğu için onları tercih ediyorum ama hepsi benim bebeklerim 😋
Aloneanqel HappyMom çocukken sevmezdim ama şimdi her türlü peynir seviyorum. Hamileyken de tükettim her sabah , bebeğime ve bana faydalı olsun diye. Yoğurt süt de severim 😋
azraaaaa melisa_ozgur_46 tamam sende bol bol iç işte 😂ben ayrana bayılıyorum tek seferde bir sürahi içiyorum 😂😂
melisa_ozgur_46 azraaaaa Valla suyu ayrani bol bol icmem lazim zaten kanamam olduğu için zorluyorum kiz anca😂😂
Nilduru akdasrabia bende aynı şekilde hatta eşimede yedirtmiyorum çocukluğumdan beri ne yemeye ne göremeye ne de yanımda yenmesine tahammülüm var 😅 şimdiden çocuğuma nasıl yediricem diye düşünüyorum
Portakalgeliyor HappyMom Her sabah peynir tüketiyorum ilk haftalar 2 yada 3 çeşit yerdim şimdi sadece tek çeşit süzme peynir yiyorum … 🤪
kadriye25 akdasrabia aynı ben sofrada bile görmeye tahammülüm yok ellemem bile hamgi çeşidi olursa olsun. Bu yaşıma kadar pizza bile yememisimdir
akdasrabia kadriye25 sende bendensin ☺️ Şuana kadar bi eksikliğini görmedim inşaAllah şimdiden sonrada olmaz 💙