Mavilotta Yumurcakk atlet lazım tabiki. Bide iç zıbın vereceğiz. Yaz da olsa bebek üşür. Çıtçıtlı atlet belini tutar. Kesinlikle vermen lazım. En fazla ince penye battaniyeye sarar. Kalını vermezsin.
Cansel0694 Fadimsak kadin dogumda calisiyorum kisaca soyle özetliyim size hemsire bebegi giydirirken ic zibin( citcitli degil) *bir corap *Alt ust takim yada tulum farketmez corapli olmasina dikkat edin *Battaniye *Eldiven ve sapka *Bez Onun haricinde verdiginiz hicbirsey giydirilmiyor bosu bosuna vermeyin onlukmus citcitli zibinmis yelekmis onlar giydirilmiyor sonrasinda siz odanizda ne giydirmek isterseniz giydirebilirsiniz 😘 saglikla kavusmaniz dileğiyle ..
Fadimsak Cansel0694 cookk tesekkur ederim tamam siz daha iyi biliyonuz dediklerinizi yapıyım amin inşallah hepimiz sag salim kavusuruz 😊
ZEhrA_94 Fadimsak iç zıbın alt üst takım birde battaniyesi ni verdim zaten o şekilde giydiriyor fazlasını giydirmiyorlar
gulin-35 Fadimsak sana kalmıs onlu aldıysan onu ver takım halınde zaten gobek dusene kadar yıkanamıcak bebek ustu sureklı degıscek
Fadimsak gulin-35 doru canım da onluyu güzel cicili bicili olunca kan falan olur diye ilk normal bişey vereyim sonra kendim degiştireyim artık😊
Gigy Fadimsak sade takım 5 li hastane çıkışı vereceğim içine ,battaniyesini ,alt açma örtüsü ,bezini ve zıbın koydum , süslü puslu olanlar kirleniyor çünkü oda da değiştiririm tekrar , diye düşündüm 😊
Fadimsak Gigy aynen canım insallah bende öyle yapayım ilk normal bişey vereyim sonra kendim digerini giydiririm 😊😇tesekkur ederim 😇
Nurgullmom Fadimsak Bebeği yıkamadan giydirdikleri için ilk başta özel bi kıyafet yaptırdıysanız onu giydirmeyin normal 5li takımlardan zıbın felan varsa onlardan verin sonra siz güzelce silip süslersiniz bebişinizi 😇😇ben öyle yapmayi düşünüyorum 😇
Cansel0694 Mavilotta ic zibin yerine citcitli zibin verdiyseniz giydirmislerdir ama hem ic zibin hem citcitli badi verirseniz zibini giydirirler hanimefendi
archerwoman Yumurcakk 🤣🤣🤣🤣temmuz gibi bizden önce doğuran olursa takip edip öğrenelim kafam çok karışık benim ne gidiricez biz bu bebelere 🤣