Tam kapanma için artık çok geç. Onu en başta yapacaklardı. Zaten olsa da bizim insanımız yasaklara uymaz. Kademeli normalleşmeye geçiyoruz denildi. O gün doktor randevum vardı, trafik felç, cafe/restoran önünden geçerken baktım arabadan içersi dolu. Sanki insanlar akşamdan kapısında yatmışlar cafenin. Hafta sonu instagramda, orda burda herkes kalabalık yerlerde. Onu geçtim kongreler düzenlendi yaskalarda ya. Sonra hastanelerde yer yok. Olmaz tabii.
yasaklarda turistik geziler serbest, zengini hafta sonu yasak diye otele kapatıyor kendini, havuzu soası derken virüs yayıyor. Durumu daha orta olan da markete diye komşusuna gidiyor.
artık insanlarda bunladı evet ama bu kadar da umursamaz olunmaz. Tak maskeni, mesafeni koru o da yok. Her markete gittiğimde arkamdaki insanı uyarıyorum dibime girmesin diye.
aşı desen aşı da yok. Korona ilk çıktığında sakladılar vakaları, bizde yok bizde yok. Salağın teki çıktı korona türk genlerine tutunamıyır, öbürü dedi kelle paça iç. Sonra neden bu haldeyiz.
saçma sapan yasak koyuyolar. Geçen hafta su açtırmak için gittik saat 10 da açılıyormuş. 12 de de kapatıyolar. Kapının önünde sıra olmuş. Sabah 8 de açsa o kadar insan kalabalığı olmayacak. Bankaya gidiyorum 9:30 da açıyor 2 kişi çalışıyor. Yine kapıda sıra var. Akşam 4 te toplu taşımalar tıklım tıklım. Çünkü herkes 7 de evde olmaya çalışıyor. İyice mahvettiler ülkeyi. Ben esas hakkımı bizi koruyamayan devlete helal etmiyorum.