Mscelik Merhaba 40+5 yeyim beş dakika da bir 40 dakikadır sancım geliyor . Kasık ağrısı da var .. ne yapmalıyım? Normalde yarın suni sancıyla doğum başlatacaktı doktorumuz evde mi durim hastaneye mi gideyim… biraz panik oldum şuan..
Kvsraykt Mscelik panik yok önce sakin olun herşey yolunda 5 dk bir düzenli geliyorsa duşunuzu alın hazırlanın hastaneye gidin bir kontrol ederler açılma filan bakarlar
merviskoooo Mscelik doktorunuzu arayın bence o sizi yönlendirsin ya da en yakın acile gidin açılmanız sancınız var mi bi bakar
Mscelik Masalannesii yok ne su ne nişan gelmedi ama üç gündür afedersin çokmyoğun şeffaf akıntım oluyordu jöle kıvamında
Mscelik Masalannesii Kvsraykt bir saat yeterli mi şimdi gidersem sancım kaçarsa diye korkuyorum.. daha önce böyle sancıyla gittim durdu resmen hastaneye gidince ama bu çok farklı böyle beş dk da bir ilk kez vuruyor
Masalannesii Mscelik 5 dk bir geliyorsa doğum sancisidir canım ılık bir duş al arkadaşın dediği gibi eksigin vs varmı bak hazırlan sende sonra evden çıkıp hastaneye git 5 dk da bir geliyorsa açılman falan vardır canım muayne ederler seni ona göre yonlendirirler
Kvsraykt Mscelik düzenli devam eden sancı mutlaka doğum başlangıcı olabilir ağrıyı herkes farklı hisseder az çok kişiye bağlı ancak dediğim gibi belden kasıktan vurabilir bunu anlarsınız
Masalannesii Mscelik dualarim seninle canım takipte kalıcam hayırlı haberlerini bekliyorum allahın izniyle🤲🤲❣
gizemozdemir90 Mscelik hemen gidin su veya nisan olmasa bile bu sklikta sanci ile acilmaniz cok olabilir
melegiiimm Mscelik hastaneye gitmenizi onermem.dusa girin sicak suya oturun evde bol hareket yapin agriniz dayanilmaz hale gelince gidin.ins bi avazda kurtulursunuz
Mscelik Evetttt doğum başlamış sancılar var ama açıklık iki cm geç ilerliyor açıklığın dedi eve yolladı yakın olduğu için ilerlet biraz daha gelirsin dediler daha ben buna dayanamıyorum ne yapacağım o kadar sancı çektim bir cm için miş
iremturannn Mscelik canim ilk önce rahatla biraz. Evde sancılarını karşılaman cok daha iyi olur hastaneye göre. Duşa gir Squat yap comel kalk sancılar geldikçe nefes tekniklerini uygula youtubwden bakıp izleyebilirsin bebeğine kavusmana cok az kaldığını hatırlat sürekli kendine 🙏🌸 sağlıkla bir ayazda al insallah kucağına 🙏
Masalannesii Mscelik ayyy senin yerine beni heycan bastı 🙈🙈🙈🙈 canım sıcak suyu ihmal etme açılman için çok önemli hızlandırır açılmayı bol bol hareket et pilates topu varsa onunla hareketler yap sanci geldiği zaman çömel açılmayı hızlandıriyormuş oda meryem ana otunu koy suyu allahın izniyle o açıldıkça seninde açılman ilerleyecek hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim tek avazda kurtarsin seni dualarim seninle🤲🤲🤲🤲🤲❣❣
CananAydn Sancini düzenli nefesinle karşıla sadece sanciya odaklanma canım, yanında kim varsa masaj yaptır nerde hissediyorsan ağrıyı 🙈 sıcak suya girip çık boş yere ikinip nefes tüketme şimdiden❤️ insallah hızlıca kolay bı doğum nasip olur 😍
Mscelik Veeeee oğlum yanımda 💖destekleriniz için çok teşekkür ederim evde suyum geldi gece ikide hastaneye geldim biraz suni destekle sabah sekizde doğdu 🙏🏻
Adakbebek2020 Mscelik Allah anneli babalı büyütsün inşallah 🥰 güzelliklerle büyüsün maşallah. Darısı bıze💚🥳
Masalannesii Mscelik çok sevindim canımmm rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler nasip etsin 🤲🤲🤲 doğum hikayeni yaz takipte kalıcam merakla bekliyorum 🤲🤲🤲❣❣