Ilknuravci Kızlar 3lü testim biraz sıkıntılı çıktı. Doktorum ayrıntılı ultrasona gir dedi bunum icin bir araştıma hastanesine gtmek istiyorum. Acaba randevuyu perinatolojiye mi kadın doğuma mı almam lazım onu doktoruma sormayı unuttum ?
kayaebru9088 Nerede yaşıyorsunuz eğer İstanbuldaysaniz bezmialem vakif üniversitesi Hastanesi’ne gidebilirsiniz pernataloji ve kadın doğum uzmanı doç Mehmet Serdar kütük beyi tavsiye edebilirim
Reyhanselim kayaebru9088 mehmet beye randevü direk oluşturmuyolarmış sanırım muayene ücreti 120 dedi yanlış anlamadıysam bide ultrason için ücret var ama söylemediler siz ne kadar ödediniz?
Ilknuravci Dilek344 Öyle yapcam bakalm randevu aldim insallah ayrıntılı ultrasonda bisey cikmaz hersey temizdir insallah
kayaebru9088 Reyhanselim ben yer olmadığı için 26mayista 21.haftanin içinde giricem detayliya Mehmet Serdar beyde benim kendi doktorum da bezmialem de DC pınar Özcan takiplerimi pınar hanim yapıyor ve kendisi bana randevu alıyor Mehmet beyden 450tl detayliya oducem pınar hanıma 170tl veriyorum
kayaebru9088 kayaebru9088 kendisi çok dolu evet bir hafta önce bende zor yer bulabildim doktorum sayesinde
Rabia2934 Bana doktor 3lü testin temiz dedi ve detaylıya da gir dedi gerek var mı daha acaba randevü bulamıyorum çünkü