merviskoooo Kızlar bildiğiniz alışveriş yapıp güvendiğiniz uygun fiyatlı pijama takımı satan sayfa var mı doğumdan sonra giymek için almak istiyorum
Animes merviskoooo ben Lcw den aldım hem kumaşı çok güzeldi hem de önden düğmeli, 70tl gibi bir fiyata aldım memnun kaldım 👍 daha doğurmadım ama yine de giyebilirim
Mervekaynak merviskoooo trendyolda siyah inci sayfası var ben oradan 3 adet düğmeli pijama takımı aldım bir de lohusa takımı gibi biseyim var yeter de artar bile
Melikeolc merviskoooo canım pentide indirim vardı önden düğmeli pijama takımları fiyatlarda orta halli iyiydi yani 80 90 120 Falan değişiyor oradan da bakabilirsin bence güzel oluyor pijamaları Lcw de de yaklaşık fiyatlara var 👌🏻
merviskoooo Melikeolc baktım da canım pentide indirimli olanların bendenler tükenmiş hep geç kalmışım
Animes merviskoooo ben Bursada Zafer plaza şubesinden aldım, indirimli reyondan. Lcw outlet olarak internetten de bakabilirsin belki tercih edebileceğin şekilde olabilir
Beyzan merviskoooo Trendyolda çok güzel modeller var. Buradaki anneler çok tercih ediyor. Ürün yorumlarında da yazıyorlar kalıp dar geniş vs diye
Erceyl merviskoooo canım lohusam.com dan aldik geçende arkadaşa ve kaarsi komşuma ben yeğenime aldım 80 90 TL güzel ürünler var pahalisida var uygunu da var 4 lu set 289 TL ye aldı arkadaş gecelik pijaması sabahliğin kumaşı falan çok güzel dantellide öle