edabazin Berilsu bence biologun o kadar işe yaradığını dusunmuyorum bence onun yerine Dermoskin Be Bright kullansan daha iyi canim trendyoldan falan alabilirsin
edabazin Ayskem çok şükür bende leke oluşmadı ama leke giderici krem soracak olursan canim Dermoskin Be Bright kullan derim trenyoldan falan bulabilirsin
irorkay Ayskem benim gözlerimin altı karardı ya cidden böyle değildi neden böyle oldu bilmiyırum. Onun dışında göbeğim göğüslerimde hep lekeler var 🤦🏼♀️🤷♀️
Ayskem irorkay benimde çenemde cıktı görüntü olarak cidden kötü doktora bile sordum güldü doğumdan sonra geçer dedi ama korkuyorum ya geçmezse 🥺
eymonunannesi Ayskem geçer geçer hamilelikte oluyor böyle şeyler ama dışarı çıkıyorsanız güneşten koruyun
BaharCos Çenemle dudağımın arasında tuhaf kırmızı bir leke var uzun suredir. Umarım doğumdan sonra geçer.
Sibelbekler Ayskem göz altlarımda çil gibi tenimden daha koyu lekelerim var ben fark ediyorum ama eşim fark etmedi
111 Ayskem benim de oğlum olucak aynı dediğiniz gibi kahverengi koca lekeler koltuk altı karın ve göğüs ve genital bölgede oluştu geçecektir doğum dan sonra kremlerin işe yarayacağını sanmam. Doğumdan sonra yı bekleyin 🥰🥰
FasulyeninAnnesii Ayskem benimde ilk haftalardan beri var çenemde leke kahverengi arada çok belirgin oluyor bazen azalıyor
Ayskem FasulyeninAnnesii sanırım öyle görünüyor annemin arkadaşı da doğumdan sonra yaptığın ilk banyoda suyla yıkasın çıkar demiş ama bilmiyorum olur mu 🤷🏻♀️