Ilayda08 Kizlar 11 haftalik hamileyim 3 kilo almisim cok moralim bozuldu ya alt karnim şiş zaten gunde 6 tane ilac iciyorum progestan coraspin folikasit prilam dr bu ilaclari kullaniyorum acaba ilaclardanmi sistim ödem mi nasil olur anlamadm bukadari 😔
34_21_23 Ilayda08 ilaçtan değildir malesef gün içinde neler tüketiyorsun mesela beyaz ekmek çok yiyorsan aşırı kilo yapıyor hamilelikte
Akoalalover Ilayda08 Moral bozmak için erken ama yapabiliyosanız abur cuburu ve şekeri frenlemek hem bebek için daha sağlılı olur hem sizin için. ☺️
dereninannesi38 Ilayda08 ben 21. Haftada 8 kilo almıştım ekmeği kestim çikolata abur cuburu kestim suan 25 teyim ve o günkü kilomla aynıyım
Mlkrfk Ilayda08 haplardan olduğunu pek sanmıyorum bende en başından beri günde 13 hap kullanıyorum 35 haftaya girdim doktor zorla 10 kilo aldırdı. Bünye meselesi sadece şeker ve Abur cubur çok tüketmeyin eğer tüketiyorsanız. ödem için de erken bir dönem çünkü
lentil Ilayda08 bende öğrendiğim hafta 1 haftada 2 kilo almştm. Sonra baktm gidişat iyi değil kendimi biraz frenledim. Aldığım 1 kiloyu verdim. Eğer bol su içmiyorsan ondan olabilir. Su tüketimine dikkat et bence. Bende 11.haftadayım bu arada.
lentil Ilayda08 turşu çok yiyordum onu bıraktım. Bol su içiyorum artık. Yatarken dahi yanımda 1 litrelik şişe duruyor. Haftada 3 gün yürüyorm kahvaltımı çok sağlam yapıyorm yumurta peynir ekmek. Aralarda süt muz yeşil elma kuruyemiş yoğurt. Akşamada ne yaptıysam onu yiyorum. Ama erken yiyorm 5 6 gbi.
Zezz Ilayda08 ayni ilaclari bende kullaniyirum 19 hafta olduk 2 kilo aldim ana ben hep kustum hemde nasil kustum acile bile gittim
bademsekeri42 Ilayda08 bende senin gibi ilaç kullandm hiç şişlik yada kilo artışım olmadı eğer zayıf hamile kaldıysan normal bence zayıflar daha hızlı alıyor diye duydum ben biraz kilolu hamilr kaldım 75 kiloyla şuan 23 haftalığım 78 oldum