brsnertrk d-b_2019 yumurta gelişimine etkisi oluyor tabiki ama minimal düzeyde. benim gibi adet düzensizliği olan kişilerde tek başına etki etmiyor multivitaminler işe yarıyor
d-b_2019 brsnertrk benimde adet düzensizliğin var malesef geçen ay 22 günlük gecikmenin sonunda adet oldum bu ay ovulosyon kullanmaya başladım yumurtlama olmaz diye korkuyorum açıkçası 🙁
d-b_2019 [silindi] doktorum babada folikasit başlattı qbucuk aydır bend e de çikolata kisti var sağ tarafta 6.5 cm 1 buçuk senedir bebegim olmuyor folikasit vitamin gebe kalmaya etkisi oluyormu acava bi bilgin varmı canım
[silindi] d-b_2019 evet canım hamile kalmaya yardımcı onlar . Normal kisti olmayan sağlıklı insanlar bile gebelik düşünmeye başladığında folik asit kullandiriyorlar 3 ay önceden . Bbegin sağlığı için de folik asit çok önemli o yuzden aksatma . Kistin için bir gebenin günlüğü var ebru abla Instagram da onun youtubunda kist küçültücü masajları falan var . Geçenlerde hikaye paylaşmış herkes kistin 2 cm küçüldü 5 cm küçüldü diye mesaj atmış baya faydalı biseymis . Bakmak istersen bı araştır
minipanda Aslhn12 valla benim kuzenim delirircesine kadar takıyodu ama bu ay hamile kaldı onla alakası oldgnu düşünmüyrm
Royem62 brsnertrk inşallah ben son adetim 21inde başladı 23ünfe bitti 11 Mayıs doğum günüm inşallah bebğimin haberini alırım en büyük hediyem bu olur 🤲🤲
Burcu-2910 brsnertrk adet tarihim 6 Mayıs çatlama 23 nisanda oldu bişe yapmıyoruz bekliyoruz bakalım kısmet 🤣
irmk02 brsnertrk brsnertrk deneme olarak 4. Ayım 9 nisanda adet oldum ovulasyon testiyle takip ettim 19 yumurtlama 20 çatlama oldu bu ay ek olarak prowomen kullanıyorum. çatlamadan sonra 3 gün aşırı bel ağrım oldu
brsnertrk irmk02 bende proxywomen kullanıyorum sipariş geç ulaştı elime 10. gün galiba inşallah etki eder
Bfduam irmk02 inş hayırlı haberlerini bekliyoruz:) Prowomeni bende kullanıyorum, sana Dr mu tavsiye etmişti? Ben gıda takviyesi faydası olur diye kullanıyorum tavsiye üzerine
962301 brsnertrk ben adetim duzensiz diye duşunuyordum ama 26 günde bir oluyormuşum yani normalmiş son 3 ay dir böyle ama takvime göre mi ilerliyor bilmiyorum
brsnertrk 962301 adetiniz düzenli bile olsa yumurtlama günü değişebiliyor canım ovülasyon testiyle veya akıntınıza göre belirleyebilirsiniz