eceylcn Tam hesaplarıma göre 1 aylık bugün adetim gecikti 435 beta hcgde sağlıklı mı sağlıksız mı öğrenebilir miyim doktora gitsem?
Kuben eceylcn iki gün sonra aynı saatte yine kan verin iki katı çıkarsa sağlıklı ilerliyor denilebilir. Hayırlı olsun 🥰
kivirciginannesi eceylcn bu henüz belli olmaz. 2 gün sonra tekrar baktırın. 2 katına çıktıysa sağlıklıdır. Zaten doktora gitsen de aynısını söyleyecek. Ultrasonda da görünmez
eceylcn Zaten erken gebelik testiyle öğrendim silik çıktı kan vermek için daha bekleyeyim dedim doktora muayene olmadım şimdi görünmez diye ama inşallah sağlıklıdır teşekkür ediyorum :) 2 gün sonra tekrar gidicem nasipse
Girlsmomm eceylcn ben 477 ile öğrendim gayet iyi sonucun bence benim Dr ikinci defa kan vermene gerek yok demişti hayırlı olsun 😊
Ozlem34056 Girlsmomm ikincimucizemmmm bnm beta 166 olmuştu geçen hafta şuan 5+6 yım doktora gitsem kalp atışını görürler mi şuanda
eceylcn Girlsmomm daha doktora gitmedim kendi şüphelerimle kan verdim test yaptım ama salı doktora gidicem inşallah :)
ikincimucizemmmm eceylcn iki gün de bir kan ver iki katına çıkması lazım umarım sağlıklıdır hayırlı olsun canım
Girlsmomm Ozlem34056 kalp atışı için biraz daha beklemeniz gerekir şu an anca kese görünür kalp atışı için 7-8 haftalık olmasını bekleyin
eceylcn Elcnbykckr ya korkuyorum daha önce dış gebelik geçirdim ve kimyasal gebelik K yüzden gitmem gerek benim
eceylcn ikincimucizemmmm işte önceki gebeliklerim riskli gebeliklerdi dış gebelik ameliyatı oldum sonra kimyasal oldu şuan sağlıkla mı ilerliyor kontrol edilmesi lazım