egeliz Gebeliğim sezeryan olcaz heycan başladı çantamız hazır sayılır ayın 6 sında kontrolüm gün verirler heralde die düşünüyorum 34. Haftada gün alan varmı kızlar ne durumdasınız benim çok rahat geçti hamileliğim ama 2 haftadır ağrılarım başladı ellerim de uyuşma kemik ağrıları ve özellikle vajina ağrım oluyor geceleri soluma yatmaktan solum ağrıyor arada bi dönüyorum sağa doğru valla yoksa uyku haram oluo🙈
Tuuanammm egeliz bende aynı durumdayım heryerım agrıyo ayakta cok dursam Sanko bebek cıkacak gıbı🙂 geceler haram zaten. Gunumuzu aldık 21 Mayıs da 39+1 de sezeryan olcaz ınsallah heyecan dorukta
Sevinc24 egeliz ben 35+3 haftalığım 36 da çağırdı gün filan söylemedi bakalım verecek mi 2.sezeryan benim de ona rağmen çok korkuyorum geneldi zordu şimdi spinal olursam heyecan yapar mıyım diye de korkuyorum siz karar verdiniz mi?
Bsmlh egeliz 2. Sezeryan benımde 6 gün kaldı 37+0 zorunlu olarak alacaklar bende hep 38/39 görmek istedim ama kısmet olmayacak
Sevinc24 Tuuanammm benimle aynısınız ben de o tarih istiyorum ama geç olur mu bilemiyorum doktor ne der Kızım 38+4 te gelmişti bu o zamana bekler mi bilmiyorum
egeliz Sevinc24 spinal istiyorum herkez çok daha rahat olduğunu söylüyor bende ufaktan bir tırsmıyo değilim belden iğne olayı korkutuo beni ya oynarsam die korkuyorum 🙈
Hat_ice Sevinc24 spinal daha iyi canım merak etme benim ilkim spinaldi buda öyle olacak çok daha rahat
Tuuanammm Sevinc24 benım ılk dogumda oglum 40+2 de dogmustu bu kız ama ınsallah o tarıhe kadar bekler kılosu az cunku kılo aldırmaya calısıyorum bebegıme
meri_2015 33+2 yiz bizde büyük ihtimalle bebeğimin kafasının büyük olmasından ve iri bi bebek olmasından dolayı sezaryen olacağım öyle söyledi doktorum ama henüz gün almadık 28 Mayısta tam 38+0 olacağız bakalım ne zaman uygun görecek doktorumuz 🤷♀️
zezeyyy egeliz ben de yarın 37 haftalık olucam 11 mayısa gün verdi doktorum 2. gebeliğim heyecan dorukta 😋
Fatmaada2015 zezeyyy bende yarın tam 37 olacağım bana san ilk 10 mayıs dedi sonra 7 mayısa gün werdi yanş 38+4 de 30 san beri erken doğum riski war bende beklemek istemiyorum artık 3.sezeryanım olacak allah nasip ederse
Babybay 34 haftalik olduk. Çok şükür haftaya gidicem kontrole bakalım ne diyecek ama Mayıs sonu gözüküyor bı aksilik çıkmazsa 🙏
meri_2015 Esraa54 30. haftada kontrolde 2000 gram dedi dr kafası da 4 hafta ilerde 34 ile uyumlu dedi 🙈🤦♀️
meri_2015 Esraa54 30 a kadar ayda bir 30 dan sonra 3 hafta sonra gel dedi 34 ten sonra 2 haftada bir olacak 😊
Bsmlh Hzlhlm17 26 su azlığı 27 direnç 32 de sancı lekelenme derken 36+1 geldim ama bu defada eskı sezeryan yerım cok incelmiş dayanmaz yırtılır diyor