momkubra Arkadaşlar 30+6dayım doktorumdan memnunum fakat kendi kliniği var ve muayene ücreti artık fazla gelmeye başladı bir sonraki randevum 34.hafta civarı sizce 34.haftadan sonra doktor değiştirmek mantıklı mı bu konuyla ilgili ne düşünüyosunuz
melikeyldrm_54 momkubra canım bence değiştirme bu haftadan sonra çünkü şimdi kontrollerinide her haftaya düşürcek başından beri takip eden doktor daha iyi olur senin açından ama güvenebilceğin baska doktor varsa değiştir
Gozdecaner momkubra ben taşındığım için değiştirmek zorunda kalmıştım ama en başından beri yapılan tetkikler ve ultrasonlari bir dosyaya toplamıştım yeni doktorum hiç zorlanmamisti tüm bilgileri önüne koyunca
kuzucumoglum momkubra 2 hafta içerisinde gittiğin zaman ücret birinde alıyor dgerinde almiyorlar demi azda kalmış aslında değiştirmesen daha iyi ama bütçe sarsiyorsa başka bir doktor bak yinede
sennur26 momkubra ben özelde iyi bir doktora gidiyordum 34. Haftamda doktorumdan soğudum hem daha iyi bi doktor buldum hemen değiştirdim. Bütün yapılan tahliller testler falan bi dosyaya topladım verdim doktoruma. İyiki değiştirmişim kafam Şuan o kadar rahat ki keşke en başında değiştirseydim. Doktorundan da memnun değilsen değiştir canım hiç düşünme