• Gebelik
  • 1 yasinda oglum 13 haftalik hamileyim 🤩

Öncelikle olumlu yorum bekliyorum.1 yasinda oglum var ve ben 13 haftalik hamileyim. Ilk gebeligim zorlu ve oncesinde kayiplar yasayarak oldu, simdi isteyerek 2. bebegime hamileyim ikisi arasinda 1,5 yas fark olacak ve oglum asiri hareketli.Tecrubeli anneler cok mu zor oluyor? Bir yandan arkadas olacak diye seviniyorum bir yandan cok zorlu surecler beni bekliyor diye korkuyorum.

Adimadim sağlıkla kavuşursun inşallah canım 🌸 planlı mıydı sürpriz gebelik mi🤭

Adimadim ben henüz ilk gebeliğim ama bende az yaş olsun isterim. Yani evet zorluğu tabiki de vardır ama zaten 3-4 yaşına gelip aklı erdiğinde bence zorluklar hafiflerimeye başlar, sonrası zaten her türlü gelir. Bide bi anda atlatmanın rahatlığı olur😄 düşünsene 5-6 yaşına gelmiş tam rahat edecem moduna girecekken tekrar çocuk yapıp başa sarmak olayları daha yorucu bence 😄

Adimadim korkma canım inşallah istediysen ona hazırsındır ve büyütürsün ikisini birden 🤗 bende doğumdan sonra korkuyorum hemen düşünmüyorum Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah ama ya sürpriz olursa diye 🙈

Adimadim Öncelikle hayırlı olsun bebeginiz. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bence olayların güzel tarafına bakarsanız zorlukların üstesinden kolaylıkla gelirsiniz. Ben de bebeklerinin arası çok olsun istemedim. 11 aylık kızım var. Yeni doğacak olan bebeğim de ablasına çekerse 6. Ayına kadar rahat ederim diye düşünüyorum. Birlikte büyüdüklerini görmek bence her şeye değer😍

Adimadim bu foruma girmeden önce 3 yaşın altında ki yaş farkı bana çok az geliyordu. Ama burda 6 aylık bebekle 2.yi isteyenleri gördükten sonra sizin ki yine iyi bir yaşına gelmiş. Ayrıca kayıplarınizda olduğu için beklememeniz normal. Zorluğu mutlaka olur. Ama sağlık olsun bı şekilde büyürler. Hayırlı olsun.

Adimadim Bende öyle düşünüyorum ikisi beraber büyüsün bu bebisim olsun 1.5 2 yaş sonda ikinci bebis olsun istiyorum hemde yaşta ilerlemiş olur

Adimadim En güzeşini yapmışsın cenım benim oğlum 2.5 yaşında bende 11 haftalık hamileyim etrafımdaki herkez yaş farkı az olan çocukların birbirine daha bağlı olduğunu sözylüyo ve arkadaşa gerek olmıycak birbirlerine arkadaş olcaklar o yüzden hiç düşünme evet hiç kolay olmıycak ama annelik zaten hiç bi zaman kolay değil 3 sene zorlanır sonra çok rahat ederiz