ikimelekannesii22 Kızlar buzlukta tavuk vardı baktım tarihi 2 gün geçmiş birşey olur mu yemek yapıcaktım aksama 🤔
meraklianne1 ikimelekannesii22 buzluktaysa bişey olmaz ama aşağıdayda yemeyin biz buzluğa attığımı defalarca yedik ama tavuk hamilelikte pek önerilmiyo sen az ye yine de canım
Aysun1983 ikimelekannesii22 buzlukta olduğu için sorun olmaz eğer ki sorunluysa da pis bir koku salar zaten cnm
Kayasbht ikimelekannesii22 buzlukta olunca biz yiyoruz tarihi geçmiş sonuçta buzluk şokluyor o yüzden buzlukta olan hiçbir şey bozulmuyor 😊 ama içiniz rahat etmezse yemeyin
ikimelekannesii22 tcasl zaten kurban bayramında kestigimiz et aylarca durur buzlukta o hiç bozulmuyor tavukda bozulmaz ozman ikiside donuyor
Sevimli96 meraklianne1 tavuk neden önerilmiyor ? Kadın Doğumda çalşyorum yıllardr böyle bişiy duymadım
Beyzan ikimelekannesii22 buzluğa atma amacımız zaten tarihini uzatmak. Buzluğa attığınız şeyin tarihi uzar 3 ay kadar
ikimelekannesii22 Beyzan zaten kırmızı et, kıyma felan aylarca kalır buzlugumda ama tavuk cabuk bozulur derler o yüzden tereddüt ettim
Happy-41 Sevimli96 tabiki öyle ama tavuktan bahsedildiği için söylemek istedim şuan malesef herşey hormonlu doğal meyve sebze vs bulmak çok zor