Abece Vosvosgil çatlayıp yara olmasını engelliyor. İlk zamanlar bebek emerken zor bir süreç uçlar alışana kadar zaten kanallar açılana kadar bir acı oluyor bir de uçlar çatlarsa emzirmekte çok zorlanırsın 🤦🏻♀️
Vosvosgil Abece 38 hafta oldum geçmi kaldım acaba sürmekte sonra sürülüyo sanıyodum ben başlıyım ozman sürmeye
1Anne2Bebek1Kopek damlaaltinay emzirdigm de hic. Goguslerm yara olmadi o kremi hep kullandm ilk gunler hassaslasio gogusler vs. Cok iyi geliyodu yine alip kullncm canm
ezos damlaaltinay bence bu kadar para verme kreme gümüş kapak almanı tavsiye ederim hem kimyasal yok bişey yok hiç krem kullanmana da gerek yok ne yara olur ne acır ne kanar mucize gibi🤗
Seferiyehatun damlaaltinay bana hiç bir işe yaramadı boş boşuna para verdim. acayip yara oldu ucu kopacak dedim artik. Madicasol krem iyi geldi çok şükür.
Drya37 damlaaltinay faydası tabi olur önceden kullan cnm birde sütün geldiyse sızan sütü gögus ucuna sür oda yarılmasını önler ben öyle yaptıydı farkında olmadan faydası cok oldu
damlaaltinay Drya37 valla kuzum benim memelerim bi beden büyüdü göğüs ucum vardı zaten biraz daha büyüdüler, göğsümde sıkıntı yok, göbeğimde de çok şükür çatlak yok henüz. Sanki hiç hamile değilmişim gibi 🤦♀️ Çocuğuma süt gelmeyecekmiş gibi
Cansu101706 damlaaltinay canım ben aldım 32. Haftadan beri kullanıyorum iki haftadır yani. Göğüs uçlarım yumuşadı. Uçlarında beyazlıklar vardı sertti canımı acıtıyordu onlarda iyi oldu
Niisanannesii damlaaltinay ben doğum yaptıktan sonra kullandım maalesef hiçbir işe yaramadı. Hamileyken kullanılmaya başlanırsa ise yarayabilir
Escyln damlaaltinay etkili olduğunu söyleyen de çok olmadığını söyleyende. Ben zeytinyağ ve kantaron yağı kullanıcam avennt göğüs kalkanı ile birlikte krem cok pahalı almadım o yzden. Ayrıca madecassol krem var evde o da cok iyiymiş sağlık ocağına yazdırınca cok ucuza geliyomuş
Smmom95 Escyln onu bilmiyorum bence çekilip verilen yerler varya ordan alın benim kullandığım öyleydi
dd34_ Tugcedemirr hiç duymamıştım ama deniyeyim bende ayva çekirdeğini yapıyorum bazen biraz olsun yatıştırıyor
MomofOne damlaaltinay bebegim 10 aylik suan dişleriyle isirio diye yine basladim ilk dogdugunda cok ise yaramisti simdi yine ise yariyor yani
Abece Vosvosgil hic sorun degil simdi başlayabilirsin kücük boy olanlarından alsan yeterli olur zaten cok az bi sey yetiyor sürerken 🥰 kahverengi bölgeye tamamen sürmeni tavsiye ederim 🥰