minime-baby Kızlar 12 haftalığım, çıldırıyasıya başım ağrıyor parol içtim geçmiyor hiç bir şey canım istemiyor yapamıyorum zaten ağrıdan. Bi çözüm bulan var mı ?
Sali3 minime-baby benim de yaklaşık 18. Haftaya kadar sürmüştü. hamilelik migreni tetikliyo diyolar tek iyi gelen şey uyku bandını takıp uyku ile ilgili meditasyon müzikleri açıp uyumaktı. Parol gerçekten hiç bi işe yaramıyo
Sibelbekler minime-baby patatesi yuvarlak kes üzerine Türk kahvesi serp sakaklarina koyup bağla yada kahve kokla tatlı ye bazen şeker dusebiliyor
Sali3 minime-baby Bi de istersen YouTube a baş ağrısında akupunktur noktaları yaz bak kısa süreli de olsa fayda gösteriyo
Sineemiis minime-baby migreni olanlardan duydum denedim ise yarıyor 😂 önce parol iç sonra kahve yap içine 3-4 damla limon sık iç . Ağri kesicinin arkadasindan tüketilen kafein parolan etkisini arttırıyor bide buz koyuyordum ben basıma
Nurssss minime-baby migrenim var dı zaten ilk üç ayda çektim sonra geçti rahim genişledikçe bebek büyüdükçe vucut gevsiyor doktorum demişti hamilelikte pek agrın olmaz diye ilk üç ay hariç inanmamıştım gerçekten dogru oldu 25 haftalıgım aylardır agrımıyor ayagıma soguk su dökerdim havaya kaldırıp yatardım beyine kan gitsin diye vicks le masaj yapardım bunlar hafifletirdi
Sedef88 minime-baby Bende 12 haftalığım benimde felaket ağırıyo dünde oldu ilaç içmeye de korkuyorum 2 gün öğle çektim inşallah geçici bi durumdur