Adaa8905 Minik95 Kız kafana bu kadar takma 14 günde geçer iğnenin etkisi sitres çok etkiler başka şeyler düşünmeye calis benim de 12. Günüm hiç test yapmadım.adetim geçerse yaparım üzülme.sabret biraz rahat bırak kendini
Umutduru Minik95 canim iğnenin etksiidir belki bende de 12.gunde poztif görmüştüm hatta sevinmiştim hamileyim diye sonra adet oldum o yüzden iğnenin etkisinin geçmesini bekle tam 15.günü test yap.İnşallah hamilesindir 🙏🏻🌸
elifkrc Bende o günlerde yapmıştım hatta kan testi 1.41 çıkmıştı olmadı deyip vazgeçmiştim ondan 3-4 gün sonra eşim bana gebelik testi almış yap diye ısrar etti o gün öğrendim ortalama 16. Gündü betam da 38 olmuştu bi kaç gün sonra tekrar dene
kayaebru9088 Geç döllenme olabilir biraz daha bekleyin ins en yakın zamanda mutlu haberi almaniz dileğiyle 🤲
kayaebru9088 Minik95 bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 5. Aydayim şuan gebeligimin bende 13. Gün doktorum kanda baktı 14.cikinca iki günde bir kan testini tekrar etti bir kaç gün daha bekleyin ins vardır 🥰 kandaki değer yükseldikçe idrardaki çizgilerde koyulaşıcaktir mutlaka mübarek günler içinde rabbim tez zamanda nasip etsin 🤲
Denizyildizii Minik95 sen bekle cnm daha doktor ne zaman dediyse o zaman yap ilacın etkisi geçsin beta artsın ondan sonra
Adaa8905 Minik95 Bende geçen ay senin gibiydim 11 gün başladım 14. Güne kadar test yaptım hepsinde çıktı bir sonraki gün adet oldum iğnenin etkisiymis bu ay sakinim biraz 😂