damlali Bu normalmi daha geçen hafta kontrolüm vardı hersey yolundaydı sağ toplanıp sıkışıyor gibi oluyor özellikle akşamları
busraerdalll damlali benim de bazen sağ bazen solda toplanıyor 5 sn suruyor geri geçiyor normal bence canim
Hayalhira damlali evet normal 30.haftadan sonra daha çok toplanmaya başlıyor benmde 34.haftadayız sürekli toplanıyor
Bsmlh damlali sıksık oluyormu peki gün içinde 29/30 basladı hep normal dedi dr sık sık degıldı benım 33 34 sıklaştı nst sancı çıktı meger toplanma sandıgım sancı ama bende ne sancı var ne agrı hala hissetmiyorum ama nst cıkıyor 36+1
merviskoooo damlali ben de 31im bnmki de eskiden beri hep sağda arada dediğiniz gibi top gibi sanki kasılıyor gibi hissediyorum doktorum normal dedi
Hayalhira damlali evet 30 da başladı şuan 34ün içindeyiz hala toplanmalar devam ediyor ve bazen çok can yakabiliyor ama doktorumuz normal dedi
damlali Hayalhira sağol canım benimde 3gündür başladı böyle sıkışıyor kasılıyor bazen ne yapsam gecmiyor
Bsmlh damlali yok yanı ritmikmi canım mesela bebek kasılır 20 dk bida kasılır 30 dk snr bıda seklındemı
Bsmlh damlali cok kafana takmadan dıkkat et bakalım sorun yoktur eminim ama sonrası için aklında olsun
damlali Bsmlh herkes normal diyor annem filanda bebenden anlayamadım bide daha kontrolör gideli 1hafta oldu birdahaki kontorlr 3haftam var
Bsmlh damlali panık yapma canım dediğim sıklıkta degılse cok normal yerı daralıyor kemık gelişimi olsun güçleniyor
Mervekaynak damlali cokkk normal bizimkide solda toplanıyor böyle bildiğin top gibi oluyor o an karrnim da taş gibi oluyor doktorum normal o her şekle girer büyüdüğü için de hissedersin dedi