Vahidesen_26 Merhaba sevgili Anneler hamilelikte alerjisi olan var mı acaba.? 1 Haftadır vücudumun farklı yerleri kaşınıyor kaşıyorum kaşıyınca sivri yemiş gibi kabarıyor acaba benimle aynı durumu yaşayan anneler var mı.? Ne yapmam lazım.. 😔
Gozd12 Vahidesen_26 tam olarak bu benn. 30. Haftaya girdim bendede yeni başladı doktorum değerlerime baktı karaciğerden şüphelendi çok şükür temiz çıktı mutlaka sizde baktırın. Dermatolojiye gitmem lazım ama daha gitmedim bende 🤷🏻♀️
melikeyldrm_54 Vahidesen_26 canım hemen kan tahlili yaptır karaciğer enzimlerin yüksek olabilir değilse cildiyeye gidebilirsin. Çoğu hamileler kaşınıyo bende aynı durumdayım haftaya doğumum var hala geçmedi cildiyeye doğumum yakın diye gitmedim ama test yaptırmıştım
Vahidesen_26 melikeyldrm_54 peki tamamdır inşallah bende de birşey çıkmaz. Belirli yerlerim de çıkıyor kaşıyınca da kabarıyor sizin de mi öyleydi. 😔 Şimdi karaciğer deyince korktum ya.
Vahidesen_26 melikeyldrm_54 bir de ilaç kullanıyorum acaba onlar mi yaptı diye de düşündüm multivitamin ilaç içiyorum onun prospektüsün de deri kaşınma kızarıklık yazıyor yan etki olarak inşallah akciğerden değil ilaçtandır😔
melikeyldrm_54 Vahidesen_26 hamilelikte oluyo kaşınma ben doğurcam kaç aydır kaşınıyorum. İlaçtan olduğunu sanmam cnm