dlnyny Hafsa533- benimde bebeğimin eşi aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor dedi doktorum. Rahim ağzını kapattığı zaman normal doğumu etkiliyormuş sanırım
Hafsa533- dlnyny Benim üçüncü doğum um olacak Rabbim izin verirse diğer ikisi sezeryandı buda sezeryan olacak benim korkum doğumda sıkıntı olurmu ben birde eşin aşağıda olmasını sıkıntı olduğunu bilmiyordum doktora soramadım aşağıda olma derecesi nedir diye 😔
dlnyny Hafsa533- hiç korkmayın kanamanız falan var mı? Doktorum bana ilişkiyi,yolculuk,ağır iş vs yasakladı doktorunuz söylemediyse bilginiz olsun. Bol bol dinlenirseniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻
Hafsa533- Rabbim sağlıkla sıhhatle kazasız belasız acısız kedersiz hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Hafsa533- dlnyny 2 hafta önce pazar günü yoğun kanama yaşadım iğne vuruldum kanama durdu şimdi progestan içiyorum doktorum sadece ağır iş yapma eşinle beraber olma dedi
dlnyny Hafsa533- anladım çok geçmiş olsun ben kanama yaşamadım o yüzden bilgim yok fakat ilacınız iğneniz tüm tedbirler alınmış kendinize dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz inşallah🌸
dlnyny Hafsa533- ben 21.haftamda detaylı ultrasonda öğrendim aşağıda olduğunu. Şuan 27 haftalık olduk dikkat ediyorum bir sıkıntı yaşamadık