Huzurmelegim_28 Ysmn029 2 gündür kasıklarımda agrı var yürürken filann zorlanıyorum bugun tetanoz için sağlıkocağında gittimde hemşire normal büyüyor dedi ama yarın doktora gitcem ozman sorucamm
vogue Ysmn029 evet ya bende korktum dr a mı gitsem dedim adet sancısı gibi agrılar oluyor bazen, bacaklarımda ağrılar var. Sizinde mi öyle ?
Ysmn029 vogue yok öyle sancım falan olmadı da bi kaç gündür bacaklarıma kramp giriyor acayip can yakıyor
Ysmn029 Huzurmelegim_28 gidin bakalım bende yarın tetanoz olacagım inşallah hiç hazır değilim ilkinde çok ağrıdı kolum
Ysmn029 Huzurmelegim_28 yok almadım yarın soracağım doktorum 24-28 arası yaptırabilirsin dedi uzakta doktorum ben ilçedeyim yaptırıp gel bi daha burda aç bekleme dedi yarın sağlık ocağında sorcam hangi hafta daha ideal diye
Huzurmelegim_28 Ysmn029 bende bugün alıcam gün 11de randevum var vitaminler bitti onları da yazdırcam
Huzurmelegim_28 Ysmn029 yarın için verdiler yarın sabhtan 8.30da 50gr şeker yüklemesi yapılcak akşam 23.00dan sonra hiç bişey yemiycemm su içebilirsin dedi ama abartmadann
Ysmn029 Huzurmelegim_28 bende haftaya yaptıracağım 75 lik önerdi doktorum sağlık ocağı da öyle dedş 50 de tam sonuç alınmazsa 75 deniyorsun gerek yok direkt 75 iç dedi
ranasabihayildirim Masalimiz28 Amin çok teşekkür ediyorum siz de sağ salim hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah🙏🏻💜