eko1618 Ssumsum bize de siz minyonsunuz büyük bişey beklemeyin dedi 😂 anne babaya benziyorlar haliyle ilk kafama takmıştım küçüklüğünü ama sağlığında bir sıkıntı yok çok şükür her şey normal minyon bebişin 🐣
Ssumsum eko1618 bende minyonum kendimden 3 buçuk 4kilo bir bebek beklemiyorum 😂 yediklerimede dikkat ediyorum sağlıklı doğsunlarda inşallah 🤷🏻♀️
ikiponcik_annesi Hacer18 nasıl ya bende 34 de gittim 2300 ama biraz az zayıf bi bebek olacak dedi beni endişelendirdi bu doktorlarıda anlamak ne mümkün 🤷♀️ tabi önemli olan sağlıklı olmaları ama
Hacer18 ikiponcik_annesi gerçekten doktorlar çok farklı konuşuyor anlayamıyorum ama sen düzenli beslendikten sonra bebek iyidir
Zeynep0606 ikiponcik_annesi banada 2300 gayet haftasi ile uyumlu dedi hatta bir hafta onde bile cnm internete gore 2. Gebelihimde 2200 du oglum onda 34 te iri bebek diyordu doktorun zayif vmveya toplu demesine inanma
Sedaatmaca ikiponcik_annesi 2400 34. Hafta da ideali ama bunu san söylemesi bile gereksiz 100 gr yani altı üstü oda kim bilir belki cihazla alakalıdır
ikiponcik_annesi Hacer18 evet bende 3 öğün yemeklerimi yiyorum meyve ceviz süt hepsini tüketiyorum doktorda öyle söyleyince morali bozuluyo haliyle insanin 🙄
ikiponcik_annesi Zeynep0606 ama işte hani sağdan soldan duyma değil ki direk doktoru söyleyince bunu insan etkilenmeden yapamıyo gerçekten üzülmüştüm ama sonra internete bakınca banada gayet normal geldi yani 🤷♀️
ikiponcik_annesi Sedaatmaca aman ya sağlıklı olsunda artk varsın zayıf olsun canım doktorlarda bi acayip diyorum ya 🤦♀️
ironbaby Sedaatmaca hayır gebelik takibinin rutin muayenesinin böyle olduğunu söyledi. Henüz bir ağrım sızım şikayetim yok, çok şükür erken doğum riskim de yok. Başka şehirde aynı haftada olduğumuz arkadaşın doktoru da bu sıklıkta kontrole çağırıyor.