saziye51 Sedaatmaca 32+4 de gittim 2080 di şimdi 34 haftalığım şimdi merak ediyorum nasıl oldu bebişim diye 😊
Zehraaa98 Sedaatmaca akıntım var dedım o da tehlıkelı olabılır bakalım dedım iyi ki bakmış spekulumla kültür galan aldı yoğun enfeksıyon varmış fitil verdi hemen ılk dün gece kullandım su an bıle etkı ettı azaldı akıntı
Melek- Zehraaa98 akıntınız nasıldı, benim de bu sıra arttı önceden doktora beyaz akıntım var az ve kokusuz dediğimde normal demişti şimdi fazlaca olmaya başladı, o nedenle size sormak istedim
Handan28 Sedaatmaca inşanlah stresten uzak durun bu sene ki bebeklerde covit ten dolayı anneler stres yapıyormuş bebekler kilo alamıyormuş
Zehraaa98 Sedaatmaca söyle mutlaka önemli bu haftalarda ben kullandım dün gece sımdı bıraz azaldı akıntım ilk günden bıle erkend oğum rıskını artıtıyormuş bu akıntılar enfeksıyonalr
Merveds MerveDurr MerveDurr ultrasyon kağıdında yazar boyu FL terimi karşısındaki sayıyı 7 ile çarpıyoruz
Hacer18 Bende 34 gitmiştim 2.250 kilo 42 cm boy dedi ama doktor kilosuna çok demişti :) şimdi sizden gördüklerimle iyi gibi geliyor kilosu :) ama benim bebeğim 3 gündür kendini hep sertleştiriyor sizinde bebekleriniz o şekilde oluyor mu
Sedaatmaca Hacer18 evet bebeğinizin kilosı sizinde 1 hafta geri ama çok önemli değil diyor doktorlar benim kina göre iyi tabi 😂benim rahmimde toplanıyor sürekli
ikiponcik_annesi Hacer18 nasıl ya bende 34 de gittim 2300 ama biraz az zayıf bi bebek olacak dedi beni endişelendirdi bu doktorlarıda anlamak ne mümkün 🤷♀️ tabi önemli olan sağlıklı olmaları ama
Sedaatmaca Zehraaa98 perşembe günü kontrolum var söyleyim aslında bana profesör probiyotik fitil vermişti 7 tanesini kullandım diğer 7 sini de akıntın artınca kullan demişti olmassa onu kullanıyım sorup
Hacer18 Sedaatmaca karnım taş gibi oluyor bu normal mi değil mi anlamıyorum ilk gebeliğim o yüzden dolayı da biraz korkuyorum aslında
Sedaatmaca Hacer18 benim de bi tarafa top gibi toplanıyo bunlar yalancı kasılmamı yoksa bebiş biyerimi dayıyo anlayamıyorum ama iki kez nst ye girdim sancı çıkmadı siDe gittiğiniz de sorun doktorunuza
Handan28 Sedaatmaca sağlıkla gelsin minik ama ben de sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum son 15 günün kaldı bu zamana kadar hergün kan sulandırıcı iğne Progestan fitil baya bi sıkıntılı süreçten geçtim ama şükür bitti sayılır