gokhande Merveee34 kaç yaşındalar seninkiler benimde ortanca kızım 2.sınıfa gidiyor ☺️ Ben 19 haftalık oldum gerçi aramızda biraz var ama olsun sonuçta 4. İkimizinde bundan önce de bir tane daha vardı onu sayarsak 5.
Merveee34 MercimekveAnnesi16 fayda etmiyor demek ki 😞 insAllah bu bulantı sürecini kolaylıkla geçiririz 🤲🏻
MercimekveAnnesi16 Merveee34 inşallah ya tek isteğim o bi aralar güzeldi ama sadece 1 hafta sürdü sonra tekrar başladı bakalım kesilir inşallah bi zaman sonra hemen beklemiyorum zaten
gokhande Merveee34 Allah bağışlasın hepsini 😍 8 haftalık kalbi durdu benimde mecbur kürtaj 🥺 9-7-5 yaşlarında benimkiler de ☺️
mucizebebek03 Merveee34 Bizde bulantılar hafifledi şükür ama kötü bir bas ağrısı oluyor bende neyseki temizliğimi bitirdim dip köşe evde çocuklar olduğu için her gün üstten temizliyorum o kadar aşırı halsizlik oluyor bide
Merveee34 mucizebebek03 insAllah benimde hafifler 🤲🏻 Temizlemesekte olmuyor illaki hergün süpürülmek istiyor ben bazen 3 kere bile süpürüyorum döküntü çok oluyor