88Naznur-88 Kızlar eşim zorla Haydar ismi koydurtacak ben koymak istemiyorum isim bence çok eski daha farklı isimler varken haydar ne ya bana diyor bu ismi koyarsan sigarayı bırakırım falan filan off koymak hiç istemiyorum sizce bu isim güzel mi kızlar
Muratnannesi 88Naznur-88 alevi mi Eşiniz. Çok ağır bi isim küçüçük bebeğe haydar diye seslenmek ne biliim. Tabi koyuladabilir ama ben tercih etmezdim
Senayyalcin 88Naznur-88 Bende sevmiyorum biraz ağır geliyor bence uğraşıp fikrini değiştirebilirsiniz😅
88Naznur-88 Eylul0652 bende bu ismi hiç beyenmiyorum hiç ama zorla koyacak bende madem zorla koyacaksın dedim benim de istediklerim olucak
88Naznur-88 Senayyalcin asla değişmiyor her gün bu isim için kavga ediyoruz ailesi de bu ismi koymami istiyorlar koymasam benle düşman olacaklar
Gulizarerdogan 88Naznur-88 koymuyorum sen de sigarayı bırakma de 😂 bende size katılıyorum haydar biraz eski bir isim e bi de Haydar Dümen var ben de istemezdim
gunesveguney 88Naznur-88 ailesinin düşmanlığı asla umrumda olmaz valla canım ama eşini ikna etmeye çalış çok ağır eski bi isim eşim Fatih istiyor erkek olarak ben ona bile tam ikna olamadım ne biliyim haydar daha ağır :/
dlnyny 88Naznur-88 çok güzel bir sürü alevi ismi var aslında belki ortak bir isim seçebilirsiniz beraber sonuçta sizinde istediğiniz olsun☺️
Annecik_ 88Naznur-88 madem alevi cem falan koysun daha basit ama alevi ismi sonuçta siz Cem diye girin eğer beğenirseniz ☺️
Buketttttt 88Naznur-88 kendi hakkın var sende cikarablrsn kimliği evrakları verme kimseye hastanede unuttum de git kendin çıkar
Prenses21 Cocuk senin isterse kocamda dusman olsun bana umrumda dgil ayrica iciysada icsin umrumdami kndine zarar veriyo bn koydurmazdim