Merhaba arkadaslar. Ben 9 senelik evliyim. Ama daha önce neleri denedik ama bebeğimiz olmamıştı. Tüp bebeğe karar verdik ve ilk denemenizde çok şükür tuttu. 23 nisan saat 1 e doktorum doğum için gün verdi. O gün 10 gibi hastaneye gittik. Çok heyecanlıydım. 9 sene sonra mucizeme kavuşmaya saatler vardı. Sonra hemşireler beni odada hazırladı. 11 buçuk gibi dogumhaneye alındım. Sonra hazırlıklar falan. Spinal Sezeryan olacaktım. Anestezi doktoru belden iğneyi yaptı ben acı olarak hiç bisey hissetmedim. Direk ayaklarımdan uyuşmuş başladı sonda da uyuşunca takıldı onu da hissetmedim. Kendi doktorum geldi ve ameliyata başlandı. Ve hemen 3 4 dk içinde bebeğim doğdu bana gösterdiler. Sanki o an dünyalar benim olmuştu. Sonrasında da hiç bisey hissetmedim. Sadece mide bulantm oldu onu da hemşireye söylemem le müdahale ettiler. Anında geçti. Ve en güzel an bebeğimi yanıma verdiler. Sanki dünyanın en güzel kokusuydu. O an onu görmek herşeye değerdi. Çok uzattm k. Bakmayn. Herneyse sonra odaya indirildm. Bebeğim bence önce gelmişti. Uyuyordu. Bi kaç kere emzirmeyi denedik ama sütüm yoktu. Mam verdik siringiyla. Akşam üzeri 6 7 gibi uyuşukluk geçince hemşireler geldi sondm çıkarıldı. Ve ilk yürüme için ayağa kaldırdılar korkulacak hiç birşey yok. Nerdeyse canm hiç acımamıştı. Ilk ayağa kalktıgımda lavaboya bile gittim Eşim de bu arada çok destek oldu. Akşam 11 gibi de ilk gazımı çıkardım. Sürekli kayısı suyu bol su ıctim gazımın çıkmasına çok yardmci oldu. Ama tek sıkıntı bebeğim sabaha karşı küvete götürdüler. Çünkü yediğini sürekli kusuyordu. Tıkanıyordu. 1 saat gozlem altina alalim diye goturduler ama sonra yatis oldu. Biz 24 nisan da taburcu olduk. Bebegim hala hastanede kuvezde. Hikayemi okuyan herkese allah saglikli kolau dogumlar nasip etsin. Kizim icin de dua ederseniz cok memnun olurum.