YelizYildirim Dün gece gördüğüm rüyamda evde iki tane test yapıyorum. Ve ikisi de çift çizgi çıkıyodu ama hiç beklemeden ve kıpkırmızı çizgiler. Rabbim hayırlara çıkarsın. Acaba bilinçaltı mı yoksa malum mu oldu.🤷🏼♀️
AnnelikHayali YelizYildirim ikisi de olabilir. Oğluma hamileyken rüyamda üç gün üst üste gebe olduğumu gördüm. Sonra test yapıp gerçekten hamile kaldığımı öğrendim. 🥰
Sisi YelizYildirim ikiside olabilir canım bende rüyamda erkwk bebek görmüştğm benim çocuğummuş oyun oynuyordu bebeklerle 2 gün sonra tahlil yaptım çift çizgi çıktı🥰
dthealthy YelizYildirim hayırlısı olsun canım inşallah gebesindir çünkü bende gebe kaldığım ay öyle görmüştüm🙏Çift çizgi
Kizimveben59 YelizYildirim Bende gece rüyamda gördüm sabahsı adet olma günümdü kalktığımda adet olmamıştım ama var bir hayır diyip umutsuz bir sekilde test yapmıştım hatta testi bırakıp kahvaltı hazırlamaya gittim 😂 Çünkü umudum yoktu hiç yarım saat 45 dakika sonra bir baktım ki cift çizgi sanki halaa rüyadaymışım gibi ve mucize gibi daha 1 haftalıkken öğrendim çok şükür şuan 28+5 olduk 🙏🤗
YelizYildirim dthealthy inşallah 🙏🏻 Eşime test aldırsam mı diye sürekli düşünüyorum. Ama frenledim kendimi 2 gün önce kan verdm negatifti. 🤷🏼♀️ Bilemiyorumm
Aykem YelizYildirim onu bende gördüm bende ne yazıkki megatif cıktı benım rüyalarım hep tersi cıkıyor galiba
Yesimiko- YelizYildirim Bende rüyamda test yapıyordum. Çift çizgi çıkıyordu. Rüyadan sonra test yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm. Ondan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşAllah Allah isteyen herkese nasip eder.
[silindi] YelizYildirim ben rüyamda ilk oğlumda hastane de öğreniyorum gebe oldugumu . Sonra uyandım şüphelenip direk kan vermeye gittim. rüyamın aynısını bire bir yaşadım hastanede
YelizYildirim [silindi] yaaa çok güzelmiş ☺️ Keşke hepimiz öyle olsa. Ben oğlumu adete bikaçgün kala kanda öğrendim. Şimdi de adete bikaçgün kala ve 5 gün arayla iki kan verdm negatif. Bugün adet günün ama henüz olmadım