Bebegim4 Kızlar valla kime soracağımı şaşırdım tel yerse şarjda oluyo kafamın altında olmasın diye koyuyorum sabah eğiliyorum aşağıya doğru gerilime oluyo düşüğü tetikler mi bu durum yukarı gerilme değil de aşağıya gerilme
Lulemom Bebegim4 benim hiç riskim yoktu. Doktor bana hopla zıpla uzan hiç bişi olmaz demişti. Sağlıklı gebelikte dışardan müdahale ile düşük olmaz dedi. Bende normal gündelik hayatım devam etmiştim. 22+5 deyim bi sıkıntı yaşamadım. Senin risk durumuna bağlı yani. Doktorun dAha iyi bilir
deryakadri Bebegim4 canım benim de düşük riskim var doktor 20.haftaya kadar dedi yapma öyle hareketler eğilme uzanma senden aşağıda bi şeye ben eşimden istiyorum öyle olunca birden kalkma birden oturma dikkat et bi şey yoktur dert etme Allah’ın izniyle .
Bebegim4 Lulemom benim düşük tehlikem var ama yukarı zaten uzanmıyorum aşağıya yere yataktan eğilip alıyorum o sıkıntı olur mu dedim kaç kere yaptım şimdi aklıma geldi korkuyorum
Lulemom Bebegim4 o zaman artık yapma dikkat et yine de nolur nolmaz. Olsa bugüne kadar olurdu bence ama yine de riske atma
Bebegim4 Lulemom dün doktora gittim iyiydi ama şimdi içim içimi yiyo zorlandım böyle diye 3 bebek kaybettim daha önce öteki randevumda perşembe günü daha 😢
Lulemom Bebegim4 bişe olmuş olsa dün kontrolünde çıkardı. Sen bişi olur mu diye düşündüğün hiç bişiyi yapma. Aşağıya da uzanma artık. Zararın neresinden dönersen kardır sonuçta
Bebegim4 Lulemom bir daha bir yere eğilmem😂 öyle diyince de azar işitiyorum ondan ne olur diye çevremde 9 ay geçermiymiş bu şekilde üstüne düşmeyen daha iyi olurmuş
Bebegim4 deryakadri benim doktorum hiç uyarmadı beni o şekilde uzanmak riskli dedi ama yukarı aşağı için bir şey demedi gün içinde eşim hep olmuyo ki yanımda mecburen yapıyo insan fazla kendimi kısıtladığımda çevremden de bu kadar üstüne düşme diyo herkez ne biliyim şuanda korkuyorum ama çok
Dnz0601 Riske bakan bir durum olduğunu sanmıyorum doktorum bana da uzanma ve eğilme eğileceksen çömelerek eğil diyordu bebeğin eşi kopuyormuş gergiye geldiğinde o yüzden sıkıntı diye biliyorum