Yarenkseee Merhaba hanımlar doktora gıttm 10+3 haftalıktım doktor ben sormadan kendısı dedi % 80 erkek en erken sız kaç haftalıkken öğrendiniz acaba değişkenlık gösterir mi ?❤️
Hilal-95 Yarenkseee okadar erken gösteriyormu ya özelemi gittiniz acaba bende gidicem sorsam saçma olurmu diye düşünüyorum hep 😂🥰
Elomiy Yarenkseee beni baya zorladı bi türlü göstermedi çok utangaç ilk defa böyle bebekle karşılaşıyorum dedi doktorum 😂 5 aylıkken ögrendim ben oğluşumu😍
Serpilbb Yarenkseee benim 21. Haftaya kadar hiçbi doktor kesin bişey söyleyemedi göstermiyordu çünkü 😂 10. Hafta çok erken yanılma payı olur 16. Haftaya kadar bekleyin derim 😊
Yarenkseee Hilal-95 özel canım bebegım zıplıyordu bende gördüm bacak arasını açtı doktor dırek bana öyle dedi
Hilal-95 Yarenkseee yaaaaaa zıplıyor mu ayy çok heyecanlandım 🤣 bende merak ettim sımdi inşallah bakalım bana ne diyecek bende sorarım hayırlı olsu sağlıkla al kucağına inşallah 🥰🙏🏻
Yarenkseee Hilal-95 amin inşallah hepımız inşallah ama gitmeden ben çikolata yemiştim herhalde çok sevdi😂😂