Bebegim4 Kızlar yüz üstü yattığımda hapşırdım nedendir bilmiyorum öyle bir sancı girdili anlık kasıklarımabeni mafetti neden böyle oldu bebeğime zarar gelir mi çok korktum, korkuyorum 😢bu Arada 8+2 haftalığım
Denizyildizii Bebegim4 bendede oldu sol ksığıma yırtılma gibi bi sancı girmişti doktora söyledim bi sıkıntı yok demişti
gunesveguney Bebegim4 hapşırıp öksürünce bende de oluyor birden iki büklüm oluyorum hatta ama bi sorun olmuyor canım merak etme
Sevvalkrbg Bebegim4 korkma canım herkeste olan birşey kendini kasma hapşurup,öksürürken. Bende de çok oluyordu
Ayse2011 Bebegim4 rahim büyüdügü için oluyormuş hapsırma anlık kalkma gerilme bir anda yön değiştirme gibi hareketlerinizde bıçak saplanır gibi agrı girer. Öksürdügünüzde veya hapsırdıgınzda dizlerinizi karnınıza dogru çekin o agrı olmaz. Normal bir durum ☺️ Ben cok yaşıyorum onu. Ama kızımda hiç olmamıştı kasık agrısı. Oglumda farklı bir gebelik yaşıyorum
Denizyildizii Bebegim4 çok şiddetliydi benimde hatta hala daha gerildiğim zaman öksürdüğüm zaman oluyor. Dikkat ediyorum bende
Bebegim4 Ayse2011 bide mesela tel yere şarja takıyorum yere eğilip alıyorum tel falan aşağıya geriliyor alırken oda düşüğü tetikler mi
Ayse2011 Bebegim4 yok canım 😄 eger bir risk yoksa kanaman vesairen başka birşeyin öyle hareketlerle bebek düşmez. Ama risk varsa çok dikkat etmeli doktorunu dinlemelisin.
1_minik Şiddetli hapşıracağınız zaman hemen uzanın ayaklarınızı karnınıza çekin olmuyor o ağrı hafta ilerledikçe de geçiyor…ben de ilk haftalarda yaşadım çözümü böyle buldum…bi De oturup kalkarken ani hareket yapmayın onlarda daha çok aniden kalkmak da o ağrıyı yapıyor…zamanla geçiyor ama alışıyoruz☺️🌸
Bebegim4 Ayse2011 kanama alanım vardı lekelenmem ama birden hapşırdım alerjim tuttu 🙈 sonra o ağrıdan sonra oturup ağladım o derece sanki elimdeymiş gibi
Bebegim4 Ayse2011 vallahi öyle sabah ona takıldım bugün bütün gün ağrım oldu üstelik şekerimi düşünemedim hepsi buldu yaaa alttan giren batan sancı normal mi acaba