Nazlikiz_ bulutunannesi ben yaptım canım çok hızlı teslim edildi ve kaliteli ürünleri hemde farklı modeller mevcut
Ardanyal Hatice44 aaa bu kadar çabukmu? Ben dün öğlen 13:30 civari vermiştim. Sen ne zaman verdin? Belki şehirden şehire farklılık gösterebilir
Ardanyal Hatice44 merhabalar benim ürünlerimde geldi. Gerçekten kaliteside fiyatıda çok güzel. En önemli olanda Bayan hemen dönüş yapıyor whatzapp üzerinden. Bugün tekrardan bir daha verdim
Ardanyal Hatice44 size daha çabuk geliyor demekki. Bende Konya’dan sipariş verdim. Sanırım Kıyafetlerde Kocaeli’den geliyor
Goncagp Enucuzbebekmarket ve instagramda yine renklievim_beysehir çok uygun siteler bir de minicity.com bebeğimin bütün eşyalarını bu üç siteden aldım resmen Bedavaya geldi
Goncagp Hatice44 bak değerlendir ya aynı ürün bire bir başka sitelerde 25e satılıyor mesela orda 20yemarka bile aynı hayır o da kazanıyor ama insanları kazıklamak neden ona kızıyorum 🤬
Hatice44 Ardanyal sevindim cnm bende verdim 2.siparişi bu arada uğurlubebe ye de bak alt açmalar 20₺ babynest 40₺ falan orasıda aşırı uygun