Minisincap Hastane çantanıza çarşaf yastık kılıfı koyacaklardan mısınız malum pandemi dönemi yoksa tekrar eve getir yıka uğraştıracak ve çantada yer kaplayacak diye düşünenlerden misiniz
Buseseyma Minisincap bana cevrem baskı yapıyor carsaf ve yastik kılıfı koy diye 😊ama fazlaca yüke gerek yok özel hastane illa ki değiştiriyordur diye düşünüyorum
Beyzan Minisincap benim oğlum Kasım ayında devlet hastanesinde ameliyat oldu evden götürmedim çok temizdi. İlk doğumum özelde oldu yine tertemizdi. Şimdi de götürmeyi düşünmüyorum
Buketkucuk Minisincap biz koyduk ne olur ne olmaz hasta yatağı için almadım çarşaflar her yeni hasta için değiştiriliyor çünkü ama refakatçi için koltuğa sermelik falan aldık
2kizanasi Ben geçen sene doğum yaptım yastık kılıfı çarşaf ve pike götürmüştüm evden ordan bişey kullanmadım kızıma da bebek yatağına göre yastık kılıfı bide
Minisincap Özellikle postları okudum ama hiç bir çantada göremedim acaba ben mi çok evham yapıyorum diye düşünmeye başladım
civciv1520 Özelde olcak nasipse ama koymam çarşaf değişiyordur devlet hastanesi de özel hastane de böyle bir dikkatsizlik yapmaz zannetmem