rumeysa-96 Anneler sizden memnun olduğunuz aldığınız veya alacak olduğunuz bebek arabası tavsiyesi istiyorum hiç anlamıyorum. Yoyko elegance travel sistem 3 in 1 diye bişey var bütçemiz 1700 civarı ne önerirsiniz
Fidoss rumeysa-96 ben sunny baby vista travel almayı düşünüyorum hem pratik hem hafif hemde travel şimdilik bu fikirdeyim
Tuba-27 rumeysa-96 baby2go kabin boy bebek arabası aldım puseti yağmurluğu içinde 2 yıl garantili yeni doğan için kullanılır ve ileri yaşlar için de kullanılır tek elle katlanabilir
aylul0 rumeysa-96 yoyko city 3 in 1 sipariş ettik dün , fiyatı 1800₺ Kalanı tamamlayabilirseniz, bu modelden herkes çok memnun, diğerlerine göre daha hafifmiş, diğer özellikleri de çok iyi bence. İnşallah biz de memnun kalırız
Sed22-09 rumeysa-96 bende kiwi bebek arabası aldım trendyoldan şuan hepsi burada uygun fiyata canım 1500 civarı güzel geldi beğendim ben
ilkbebekannesi rumeysa-96 Biz casual cadillac air aldık.O kadar sağlam ki ve kaliteli duruyor ki tavsiye ederim.2100 liraya almıştık biz.Daha doğrusu eşim kendisi benden habersiz araştırıp sipariş vermiş🤦🏻♀️ Ama güzel seçim yapmış kızamadım o yüzden 😂