gel_artik_bebegim Cadoloz bugün 10. günü ama sen soruyu dün sormussun yani 9. günüymus kan testinde yumurtlamadab 1 hafta sonra cikmaua başlıyormuş doktor demisti ama idrar testinde 12. günden sonra cikmaya başlar.
Cadoloz gel_artik_bebegim valla bugun 10 bugunde hic bisey yok 😞 @Mest12 arkadasla benle ayni gunde yumurtlamasi pik yapmis ama onun cikiyor silikte olsa demekki benm hic yok nasipten öte yol yok demekki nasip degilmis 😞
Mest12 gel_artik_bebegim ay kızlar bilmiyorum 🤷♀️ iki arada kaldım adete üç gün yarın erken gebelik testi yapacam ama kafayı yiyecem düşünmekten
gel_artik_bebegim Mest12 silik test canım bariz hamilesin ben 4 senedir yapıyorum 1 kere silik cıktı onda da hamileydim yoksa silik cikmaz merak etme ama seni de anlıyorum ben 3 gün boyunca testi tekrarlamistim garanti olsun diye inanamamıştım gerçi düşükle sonuçlandi ama olsun o mutluluk bile yetiyor insana onca bekledikten sonra 😊
Cadoloz Mest12 yaptm ama erken gebelik degil normal yine hic bisey yok olmadi benm ya eminim artk sen niye bugun erken gebelik yapmiosun alip yapsana nasil dayanacaksin 😊
gel_artik_bebegim Mest12 aminn şu mübarek ramazan ayının hürmetine rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda🤲🌸☺
Mest12 Cadoloz daha iyi bir sonuç için bekleyecem mecbur yarın yumurtlamamın 12. Günü adete kalacak iki erken gebelik testi yapıp net bir sonuç alacam inşallah 🙏
Cadoloz Mest12 sanmıyorum canım yaa hadi insallah senin sonucun olumlu olur haber ver banada mutlaka 🙏🏻
SimgeAydn Cadoloz 30 Nisan da benim regl tarihim. Bugün test yaptım negatif çıktı 🙄 adet günümde yine yapıcam bakalım
DuruSU_68 Aslinur inşallah güzel haberler alırsınız bende bu ay klomen kullandım klomen kullandıktan sonra 6. Gün ultrason muanesinde bi tane 21mm yumurtam olduğunu söyledi ama ovulasyonda göremedim yumurtlamayı erken mi daha , kaç yumurtanız vardı sizin