Buketttttt OMAYBABY şuan ne durumda dördüncü doğumum orda olucak sezrryan olucam odalarda refakatçi varmı kaç kişi nasl bilgi verirmisinjz
Handanklc OMAYBABY sezeryan için doktorlar mı karar veriyor yoksa hastaya seçim bırakıyorlar mı acaba
Meryemm1212 OMAYBABY hayırlı olsun canım sevindim senin adına çok nst bağlıyorlar mi? Eskisi gibi bir çok kişiyle aynı odada sancı çekme filan yok dimi birde alttan muayene çok yapiyolar mi🥴
Cigdemmom Buketttttt maşallah 4 çocuk :) tam istediğim sayı görünce yazmak istedim 😅😅 bende istiyorum
Mina-yekta 35 haftalik 2.ye gebeyim ve bende Allah izin verirse orda sezeryan olacagim . Ilkini eski dogum evinde yaptim ve memnun kalmadim temizlik acisindan burayi cok övüyolar ama bilmiyorum henüzz
Buketttttt Cigdemmom inşallah olur canım 🤗 bebislerim küçükler daha zorlanıyorum tabi ama napalm geniş aile isteyince biraz zorlanıyoruz 🤣
seydaomer OMAYBABY Gözünüz aydın😊 Peki ziyaretci saatleri var mı covid sebebiyle alınmıyor mu yoksa ? Veya baba 10 dk gördükten sonra belli zamanlarda tekrardan gelebiliyor mu?
Handanklc OMAYBABY anladımm normal dogum da çok yoruyor stajyerler filan oluyor diye duydum ama öyle Bi durum oldu mu acaba
Rumican Cok korkuyorum yaaaa nasil olcak ne olcak yapa bilcem mi diye dusunmekden piskoljik dusuyorum
OMAYBABY Handanklc yok hayır ebem sürekli gelip kontrol etti stajyer ebeler de var evet yanlarında nst kan alma vs yapıyorlar
Handanklc OMAYBABY sizin adınıza çok sevindimm yaa bende orda düşünüyorum ama normal dogum istemiyorum durumum biraz farklı drlar da normal olabileceğini söylüyor çok kararsız kaldım
Rumican Insllah guzel bi dogum gerceklestiririm bu stresle nasil yapcam bilmem ama allah yardimcimiz olsun
Handanklc Rumican dogumun nasıl olacagını bebek belirliyor aslında inşallah sıkıntısız sorunsuz Bi dogum gerçekleştirirsiniz çok fazla stres yapmayın hersey olacagına varıyor