Eyllmrt Yürürken aniden kasiginıza giren ağrı erken dogum belirtisi olabilir mi ayrıca ayrıntılı ultrasonda bebeğin çok fazla aşşağıda oldugunu söylediler bu durumu daha önce yaşayan varmı
AylinNurKocatepe Eyllmrt bende de oluyordu ayni sekildanda yururken birden saplaniyordu.idrar yolu enfeksiyonum varmis ve igne batar gibi bi agri saplaniyorsa buyuk ihtmalle idrar yolu enfeksyonudur dedi doktorum
Talhahafsa Eyllmrt benım karnımda cok sertleşiyor ayakta olunca ve plesanta 3 cm altında cok zorlanıyorum çantamı hazırlıyorum ne olacağım belli değil çünkü sabah mütiş bı ağrıyla uyandım Rabbim yardım etsin hepimize de
Bugra Eyllmrt bende 5 aylık hamileyim yürürken kasıklarında çok fazla acı oluyo ve bana da aynısını söyledi bebek aşagıdaymıs sürekli yat dedi çevrem de aynı benim gibi olanlar var ve erken doğum yapmıslar tabi herkes de aynı olcak değil ama insan korkuyo
Eyllmrt AylinNurKocatepe sürekli enfeksiyon olup geçiyor zaten doğumda herhangi bir etkisi olurmu acaba
AylinNurKocatepe Eyllmrt yani idrar yolu enfeksiyonlarinin erken dogumu tetikledigini duymustum oyuzden takip edilmesi enfeksiyonunuz varsa tek kullanimlik toz ilaclardan veriyor doktorlar, kan ve idrar tahlilinde belli oluyor enfeksiyonunuz varsa
Meralecrin Talhahafsa benimde plesenta 2.5 21 haftadaydık dr korkulacak biley yok çıkar dedi ama ağrılarım oluyor fazla ayakta kalınca 24 haftalık olunca tekrar gidicem bakalım çıkmış mı siz kaç haftalıksınız
Talhahafsa Eyllmrt yok canım renkli ultrason istedi temmuz 9 a gün verdiler sanırım ultrasondan sonra belli olacak o zamana doğurmazsam tabi heran dogum yapacak gibiyim 26 haftalıgım
Eyllmrt Talhahafsa hakkında hayırlısı olsun canım Allah kucağına sağlıklı bir sekilde almayı nasıp etsin
Talhahafsa Meralecrin 26 haftalıgım 21 haftada benimde 24 mm asagıdaydı doktorum yukarı çıkar dedı ama cıkmadı oglum var 2 yaşında mecbur kucağa aldım ev işi yaptım üstüne devamlı stres aglama tabı herkes aynı olmaz inşallah çıkar sizinki dinlenin bol bol bı engelınız yoksa