minemom Kızlar bana yardım edin beşik alacağım ama nasıl alsam bilmiyorum, daha önce alan kullanan ve memnun kaldığınız ya da memnun kalmayıp alma dediğiniz beşikleri yazar mısınız bana da yol göstermiş olur musunuz 😉🥺
Alpaserdu minemom ben joienin park yatağını kullanıyorum memnunum ileride oda yapacağım içni böyle basit bişey tercih ettim
Seferiyehatun Canım park yatak aldım ben kraftin. Boyum kısa 155 bebeği yatırırken biraz zorlanıyorum. 1. Kademe derin haliyle. Park yatağı toplayıp kaldriyorsun kolaylık yani eğer yerin yoksa.
Ays0 Ahşap model düşünüyordum ama e bebekte Kraft calipso elite 2 model park beşik beğendim onu aldım hem hafif hem kullanımı rahat geldi park besiklerin
Happyasya Civilden park yatak aldım kaliteli ve uygun fiyatlı uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. Zaten ahşap beşikler demode geliyor artık cıgır cıgır sesi bile rahatsız edici.tavsiye ederim arkadaşım
Zeynep51_ Meltem beşikten mondo olanını aldım yatağıma bitişik anne yatağı gibi daha kullanmasak da çok şirin 😊