beysenyil Günaydın, 28+2 haftalık hamileyim. Yaklaşık 23.haftadan beri kilom da hiçbir değişme olmadı. Son aylarda daha çok kilo aşacağımı söylemişlerdi ama bende öyle olmadı. Bu haftalarda kilo alımı duran oldu mu ben gibi normal mi bu
Merkun beysenyil benimde kilom 25. Haftadan beri sabit ilk haftalar 6-7 kilo almıştım şimdi 35. Haftadayım 7-9 kg arası sürekli gidip geliyor. Bence böyle olması gayet iyi 😂
Hulyakizakli beysenyil normaldir canım kişiden kişiye değişiyor ben 23+2 yim 20 haftadan sonra almaya başladım göbeğim nerdeyse hiç belli olmuyor
Kaderimm beysenyil Bende aynı sekildeyim cnm 26 haftaya kadar 10kilo aldım şuan 29olduk değişmedi aynı 10kiloyla devam bundan sonra artık kiloları bebekler alıyor demişti doktorum
Gozdecaner beysenyil 27. Haftaya kadar 8 kilo almıştım 37. Haftadayim10 haftada 12 kilo aldım kaderimiz benzemesin öyle kaaal🤭😂
hellobaby0 Merkun inşallah bende almam ya vücudum almaya çok elverişli dikkat ettiğim halde alıyorum 😞😞😞😞
beysenyil İçimi rahatlattınız 🌸 teşekkür ederim 😘 _merveksk Beyzan Gozdecaner Kaderimm Gozdecaner Kaderimm Hulyakizakli
Beyzan beysenyil doktor kontrolünde bebeğin kilo alımı iyiyse gerisi önemli değil bebeğin kilo alımı anneden bağımsız. Ben 25 kg aldım arkadaşım 9 kilo aldı ve bebeklerimiz arasında sadece 100 Gr var düşün yani önemli olan sağlıklı olman ve iyi hissetmen gerisi önemli değil
_merveksk beysenyil 32.Haftamdayim 72 kilo ile hamile kaldım şuan 80im dar giyinmesem hiç belli olmuyor hamile olduğum😆💙
beysenyil [silindi] ben ilk 3 ayda 3 kilo aldım herkes o aylarda kilo verirken 🤦🏻♀️ 68 ile hamile kaldım şuan 77 kiloyum ve öyle devam ediyor. Ben o şekilde devam etseydim 90 kilo işe doğuma giderdim diye bekliyordum kendimden 😂
[silindi] beysenyil ben de korkuyorum 😅 ilk 3 ay almadm ama 16. Haftanin basından bu gune kadar 3 kilo aldim😢 63le hamile kaldim 19da 66 oldum boyum da kisa boyle giderse gercekten baya bn de 80i 85i rahat gecerim gbi 😞 bi duraklama donemi hayal ediyorum yoksa isim zor
beysenyil [silindi] Hayırlısı olsun, sağlıklı olun ikinizde kilo verilir bi şekilde 😘 bende çok sorun ediyordum kilo almayı, şimdi almıyorum diye kafam karıştı 😂
[silindi] beysenyil insaallah oyle olur ben ilk dogumumdan sonra emzirirken kilo almistim o yüzden korkum😊 yoksa dogumda kilo gidiyor illaki az bi gayretle 2 ayda eski kilonuza dönüyorsunuz
Susam1 beysenyil ben 5.ayımda sadece 4 kilo almıştım ve kimse hamile olduğumu anlamıyordu şimdi 37.haftaya girdim aldığım kilo 14 😅 yani sen takılma kilo almadım olayına bekle looding tatlım 😬