m_yk34 33 haftalığım bebeğim hareketler çok azaldı sebebi ne sizce doktora gitmeliyim 2 saate bir çok zorlarsam hareket ediyor ama eski hareketlerinden eser yok
nisafrkn m_yk34 Bende öyleyim canım sebebini bilmiyorum post acacaktim sen açmışsın haftamız da aynı ☹️
damlaaltinay m_yk34 günde 10 hareketi varsa yeterli 😊 benim 30a girince şak diye azalmıştı doktorum nst ye soktu canavar gibi sorun yok dedi 😄 sonra 32 ye girerken coştu arada bir böyle yapıyor sıpalar
m_yk34 nisafrkn evet canım insan endişeleniyor daha gecen gittim doktora ama bi sorun yoktu çarşamba yine gidecem inşallah sana yazarım soracam
nisafrkn m_yk34 Bende salı günü gidicem canım normalde sol tarafa yatınca hareket olurdu şimdi yok inşallah biseyleri yoktur miniklerin 😐
Nilasyamom m_yk34 24 saatte 10 defa hareket ediyorsan sorun yoktur kuzum. Bende öyle doktora gitmiştim 29da. Doktorum 10 kere hareket ediyorsa ve buna küçük pıtlarda dahil sorun yok dedi. Ama azsa hemen gel demişti. ☺️
EmirAta m_yk34 aynen 33 haftamdayim bnde bizimkide cokyavas bugunde karnim ve belim agriyo adet sancisı gibi notmalmi acaba