Gokcelii Gördüğüm her Gökçe’ye karakterini sormak istiyorum ☺️ Varsa çevrenizde gözlemlerinizi söyler misiniz ? Bana hep yapısından dolayı ağır oturaklı olurlar gibi geliyo sert bi isim ☺️
metehaninannesiii Gokcelii ayy benim lisedeyken bi gökçe arkadaşım vardı olmaz olsun afedersin pisliğin önde gideniydi yapmadığı bir şey kalmamıştı ha şimdi ne oldu onu bilemem 😂
Berfin3 Gokcelii gökçe degil de Gökçen diye bi arkadasim var. Cok ağırbaşlı nazik naif sakin bi kız masallah karakterini çok begeniyorum
kenanefekan Kızımın adı Gökçen Umay 16 aylık. 10 aylık yürüdü , 6. Ayda ufak ufak konuşmaya başladı , şuan baya 2 kelimelik cümle kuruyor . İsimle alakası var mı bilmiyorum ama çok Zeki maşallah benim balama 🧿🧿🧿🥰
marininannesi Gokcelii komşumuzun kızı var çok serseri ve erkeksi bir kız sık sık erkek arkadaşı değiştiriyor daha küçücük sigara içiyor falan ailesi ile sorunları olan birisi
deryakadri Gokcelii bizim bi hoca vardı Gökçe adında o kadar güzel naif hoş alımlı sempatik bi kadındı ki yaşına göre de bayağı feet di .
Gokcecelik Gokcelii ben varım gayet tatlıyım bence 😂 ıyidir Gökçeler ıyidir koyun yavrularınıza çoğalalım 😍
gamzosgamzos Gokcelii ayyy benim kuzenim var 16 yaşında doğduğundan beri aşırı mızmız 🤣 ama baska kuzenimin kizida var 4 5 yaslarında cok sakin 😊
Gzmglr Gokcelii benm tanıdığım gökçeler 30 yaş üstü ama hepsi çok hanımefendi becerikli ama sessiz uyumlu kişiler
DusunceBulutu Gokcelii fena çok açık göz birini tanıyordum duygusal yanı var gibiydi ama bana yapmacık geliyordu.
mucizebebek03 Gokcelii karakterleri nasıl bilmiyirum ama 2 kziim var hamielyim eğer bu bebiş te kızsa gökçe katmayı düşünüyorum diğerlerinde nasip olmadı bende şurada bekleyeyim bakalım fikir olsun🤗🥰❤❤