Momsalpzey Kızlar saat sabah 7 den beri midem berbat resmen yanıyor yemek boruma kadar soğuk süt içtim bana mısın demedi soda içtim aynı şekilde napacağım eczaneler yaşadığım yere çok uzak ağlıcam ya 😥😥
Metehan_ve_annesi Momsalpzey sade maden suyu,süt,elma,havuç,salatalık, portakal,sakız bunlar bana iyi geliyordu. Geçmiş olsun🌼
Nur_tanem Momsalpzey Bir tatlı kaşığı silme susam yada çörekotu varsa evinde ağzına al ve çiğneyerek yut cnm biraz olsun bastırıyor ama mumkunati varsa ilaç yazdır geçmiyor çünkü o yanma bir başladı mı sonuna kadar öyle gidiyor ben mide koruyucu yazdırdım dayanamadım kuş gibi oluyorum üç güne bı içiyorum hicbirsey dokunmuyor doktoruna danış en kısa sürede 🤗 geçmiş olsun salatalık da bastırır dolaptan soğuk soğuk yiyebilirsin
Momsalpzey Metehan_ve_annesi maden suyu , elma , süt denedim muz bile yazmışlardı onura denedim ama asla gecmiyor
Momsalpzey Nur_tanem çok teşekkür ederim dediğiniz gibi eşim eczaneye gitti şimdi mecburen cekilecek gibi değil 😔
Nilaylks Momsalpzey sütü ılık içince etki ediyormuş sanırım salatalık elma benim de midemi yatıştırıyordu eczane yakın olsaymış rennie şurup derdim çok iyi geliyor yanımdan ayırmıyorum
deryakadri Momsalpzey şu an benimde mide yanmasından uyanmam ve süt içiyor olmam süt elma salatalık havuç sakız bana iyi geliyor yemeklerden sonra sade soda içiyorum iki gündür içmedim için mi tekrar oldu diye düşünüyorum mide yanmam.
Momsalpzey deryakadri öyle alıştırdıysanız bünyenizi ondan olabilir ilaçlarımı içtim şimdi o kadar rahatladım ki anlatamam