byzza16 Kızlar yarın 25.haftaya giricez ara ara karnımın bir tarafında sertleşme oluyor taş gibi bebek kendini topluyor böyle top gibi. Normal midir sizinde oluyor mu ? Doktorum normal diyor bebek buyudukce böyle olabilir diyor ama
Pelin__1 byzza16 gün içinde 3-4 kere falan olması normalmiş ama çok sık olursa bu kasılmalar doktora gitmeni öneririm. Arkadaşım benimle aynı hafta gün içinde 8-10 kez aynı şeyi yaşıyordu. Doktora gittiğinde rahim ağzında kısalma ve açıklık görüldü o yüzden bu kadar sık oluyor dedi doktoru.
ArinDoanEkmen Canım çok normal bebeğin Yeri daralıyor. Sende yorulduğun zamanlarda bebek kendini kasar. Öyle zamanlarda uzan ayaklarını yüksekte tut 😉 3 çocuk annesi konuşuyor 😂🥴
byzza16 Pelin__1 yok çok şık olmuyor ara ara oluyor bebeğim kendini bir yere topluyor hissediyorum ☺️
byzza16 Ysmmmnn ben doktoruma sorduğumda bu haftada kasılmalar olması mümkün değil rahim ve bebek büyüdükçe gerilme baskı hissedebilirsiniz demişti
ArinDoanEkmen Ysmmmnn kaçıncı olursa olsun gün içinde yorulunca bebek özellikle anne dinlenmeye geçince karında sertleşme oluyor. Haliyle yerde dar olunca. Şimdi 35. Haftadayım karnım sürekli taş gibi
Ysmmmnn byzza16 gerilmemi oluyo diyosunuz yani çok sağolun bende kasılma diye çok korkmuştum erken doğum vs bunlardan çok korkuyrmda
byzza16 Ysmmmnn evet benimde aklıma çok takılıyor doktoruma sordum kasılma değil dedi o . Sanirim kafaya çok takıyoruz ☺️