Ankara Şehir Hastanesi
2ay 30 gunluk oglusum var ellerinizden öper
25 ocak pazartesi günü kontrole hastaneye gittim doktor suyun sınırda dedi bana yatis verdi. O gece kasilmam çok kötüydü sabaha kadar haraket etsem feci bir sancı giriyordu keşke evde çekseydim diyorum hep ilk cahilligime gelmiş oda😁 26 ocak salı günü sabah 10 da doğumhaneye girdim. Pilates topuna oturdum belden aşağı yıkandım felan derken nisanım geldi.
Ebe geldi senin suyunu patlatalım dedi patlattı başladım ıkınmaya sancim 100 lerde ben ıkındıkça ebe perine masajı yapıyor derken bebeğin gelmesine az kaldı dedi ebe sonra odadan çıktılar sen ikin dediler. Onlar odadan bir cıktı ben ikiniyom en sonunda bebeğin kafası cıktı tuttum elimi sürdüm çığlık atıyon bebek geldi nerdesiniz diye ebe geldi hadi az kaldı cıktı felan derken oğlum saat 13.40 da dogudu. O anım çok güzeldi acılar sancılar hepsi gittiydi oğlumu gördüğüm o anda bebeğimi tam karşıma koydular ben gözümü 1 saniye bile alamadım.
Benden size 1 not doğuma kesinlikle ve kesinlikle uykunuzu alıp girin yoksa benim gibi doğumun ortasında uykunuz gelir 😂😂az kalmıştı benim uyumama
Tabi evimde olsaydım suyun altından hiç çıkmazdım çünkü sıcak su sancimi hep götürmüştü.
Dogumum benim için çok güzeldi inş herkes bir nefeste çıkarır. Doğuma girene kadar hiç korkmadım heyecanlanmadım sadece yatağa yattığımda biraz heyecanlandım kalbim hızla atmaya başladı. Siz siz olun hiç kafaniza takmayın doğum anında başı geldimi sonuda gzl geliyor. 😬