ikizgebe byz12nur kilo kaybı çok normal canım benimde 930 doğan 780 e kadar düşmüştü yaklaşık 7-10 gün sonra kilo almaya başlamışlardı. Tam 90. Gün çıktık ama gözlerinde sıkıntı çıktığı için o kadar kalmak zorunda kaldık normalde daha erken çıkarırdım dedi doktorumuz
byz12nur ikizgebe benim bebeğim 660dan 620ye düştü allahtan çok fazla kaybımız olmadı bugünde 680 olduğunu söyledi doktorumuz 2 saatte bir 2 ml süt veriyorlarmış. Allahım inşallah banada bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder 🙏🏻
ikizgebe byz12nur oh oh bak ne güzel sütünüde alıyomuş çok kaybıda olmamış annesi, bu günler geçmeyecek gibi geliyo çok zor biliyorum ama sen dik dur ki oda iyi olsun. Sütünü sağ düzenli olarak çok lazım olacak annesi büyüyünce
byz12nur ikizgebe 3 4 saatte bir düzenli olarak sağıyorum. Evet çok zor demek bile az kalır ama bebeğim için dayanıyorum rabbim güzel günleri de gösterecek inşallah🌸🤲🏻
ikizgebe byz12nur rutin oluştur annesi 12-3-6-9-12 böyle sağ hastanede böyle beslerler göğüslerin şimdiden hazır olsun emzirmeye🥰 sen dua et Allaha bırak bak 3 ay sonra kuzularım benim kollarımda rabbim bi an önce senide kavuştursun inşallahhh🙏🏼
byz12nur ikizgebe yapmaya çalışıyorum ama bazen aksayabiliyor malesef. Rabbim inşallah banada kucağıma almayı nasip eder 🙏🏻
Lyl1453 Kbrysfglu çok şükür iyi gidiyor canım doktor 9 Ağustos da olucak dedi doğum şuan hersey gayet iyi gidiyor 29+4gunluk olduk çok şükür seninkiler nasıl oldu zorlaniyormusun
Kbrysfglu Lyl1453 inşallah bekleyebilirsin canım o tarihe kadar iyi geçmesine sevindim inşallah böyle devam eder bende uğraşıyorum işde biraz zorluyo ama şükür iyiyiz idare ediyoruz 😊
Aselege Kbrysfglu Rabbim şifa versin inşallah üçünüde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 👐
Kbrysfglu Srgzl hayırlı olsun canım küvez süresi oluyo benimkilerde kalmışlardı ya üzülme inşallah hayrlısıyka çıkarlar yanına gelirler
Hiraumut Kbrysfglu RABBİM şifa versin İNŞAALLAH cnm bnm. Tez zamanda kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH. Dualarim seninle 🙏
Kbrysfglu Lyl1453 uykularrr haram oldu gençliğim bak talanda oldu şarkısı emin ol bizim için yazılmış 😄
MinikKoala41 Kbrysfglu Rabbim tez zaman da sağlıklarına kavuşmayı nasip etsn canm Allah ım çocuklarını sana bağışlasn 🤲🏻